The Last of Us HBO: Αντί για τον Pedro Pascal θα έπαιζε ένας οσκαρικός ηθοποιός τον Joel

Τώρα μάθαμε την ταυτότητα ενός εκ των επικρατέστερων τηλεοπτικών Joel
03 Μαρτίου 2023 17:18
The Last of Us HBO: Αντί για τον Pedro Pascal θα έπαιζε ένας οσκαρικός ηθοποιός τον Joel

Αναμφίβολα πλέον και εκ του αποτελέσματος το casting των Pedro Pascal και Bella Ramsey ως Joel και Ellie στο τηλεοπτικό The Last of Us του HBO αποδείχθηκε ως ένα από τα πιο εύστοχα, παρά τις αρχικές αντιδράσεις. 

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι για τη θέση του Joel η παραγωγή του HBO και της Naughty Dog δεν σκεφτόταν τον Pedro Pascal, αλλά είχαν ένα άλλο επικρατέστερο πρόσωπο; 

Ο Jeffrey Pierce, που υποδύεται τον "Perry" στη σειρά και δανείζει τη φωνή του στον "Tommy" στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο The Direct. Εκεί μίλησε για την δική του εμπειρία και πώς κατέληξε να συμμετέχει στο project, το οποίο πέρασε από πολλές μορφές, καθώς είπε ότι κάποτε ήταν ταινία και μια άλλη στιγμή animated σειρά. 

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη που έκανε ήταν ότι η παραγωγή είχε συζητήσει με τον Mahershala Ali για να παίξει τον Joel στη σειρά The Last of Us. Ναι, τον δις βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό των "Moonlight" και "Green Book". 

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Pierce: "Νομίζω ότι αρχικά είχαν μιλήσει με τον Mahershala Ali για τον ρόλο του Joel, το οποίο ήταν ένα προφανές σημάδι ότι δεν πρόκειται να παίξω τον Tommy... Και όταν έδωσαν το ρόλο στον Pedro [Pascal], ήξερα ότι, ναι, αυτό σίγουρα δεν θα συνέβαινε, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είμαι μεγαλύτερος από τον Pedro Pascal. Οπότε δεν έτρεφα ψευδαισθήσεις γι' αυτό, σίγουρα".

Ο Ali ετοιμάζεται να παίξει τον Blade στην ομώνυμη νέα ταινία της Marvel, η οποία θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στην άνοιξη του 2023, ώστε να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2023. 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf, The Last of Us game), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game), Ashley Johnson (Blindspot, The Last of Us game), Lamar Johnson (Your Honor), Melanie Lynskey (Yellowjackets), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων για την 1η σεζόν είναι οι Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).

Ήδη έχει ανακοινωθεί η συνέχεια του The Last of Us για τη 2η σεζόν, η οποία θα καλύψει μέρος των γεγονότων του The Last of Us Part II.