Sex Education: Η “Maeve” επιβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσει από τη σειρά μετά την 4η σεζόν

Τώρα το επιβεβαίωσε
20 Φεβρουαρίου 2023 18:46
Sex Education: Η “Maeve” επιβεβαίωσε ότι θα αποχωρήσει από τη σειρά μετά την 4η σεζόν

Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι ακόμα ένα σημαντικό πρόσωπο από το Sex Education πρόκειται να αποχωρήσει μετά την 4η σεζόν. Ο λόγος γίνεται για την Emma Mackey, η οποία υποδύεται την “Maeve”, την κεντρική πρωταγωνίστρια του σόου.

Στις πρώτες δηλώσεις τις είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από το “Sex Ed” και δε θα βρίσκεται στην 5η σεζόν -αν και όποτε έρθει από το Netflix. Ωστόσο, μέσα από μία νέα δήλωσή της επιβεβαίωσε ότι όντως η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία της. Εκείνη, έδωσε μια συνέντευξη στο RadioTimes και μεταξύ άλλων είπε ότι δε νομίζει ότι θα βρίσκεται στον 5ο κύκλο.

Ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν θα βρίσκεται στην 5η σεζόν και εκείνη απάντησε τα εξής:

5η σεζόν;;; Πριν μια εβδομάδα ολοκλήρωσα τα γυρίσματα για την 4η σεζόν! Όχι, δεν νομίζω ότι θα βρίσκομαι στην 5η σεζόν του Sex Education.

Η επίσημη περιγραφή του Sex Education Season 4:

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο.

Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη.

Το Cast του Sex Education 4 απαρτίζεται πλέον από τους Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia και πλέον είναι τακτικό μέλος του 'Bridgerton', καθώς και η νεότερη απώλεια, αυτήν της Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands.

Sex Education: Το “χάος” μετά την 4η σεζόν – Μάλλον θα αποχωρήσει ακόμη μία πρωταγωνίστρια

Ένα σημαντικό πρόσωπο θα αποχωρήσει από τη σειρά μετά την 4η σεζόν. Αναλυτικότερα, ο Ncuti Gatwa, ο οποίος υποδύεται τον Eric Effiong ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και αφήνει να εννοηθεί ότι η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία του. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.