Rick and Morty: Οι δημιουργοί του δεν μιλιούνται καιρό τώρα - Νέες αποκαλύψεις για Justin Roiland

Ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter αποκαλύπτει
07 Φεβρουαρίου 2023 21:17
Rick and Morty: Οι δημιουργοί του δεν μιλιούνται καιρό τώρα - Νέες αποκαλύψεις για Justin Roiland

Νέες αποκαλύψεις για τον Justin Roiland, συνδημιουργό της σειράς Rick and Morty, έρχονται στο φως από ένα νέο ρεπορτάζ του THR. 

Αρκετές πηγές αναφέρουν ότι ο Roiland δεν είχε καμία σοβαρή ανάμειξη στο δημιουργικό κομμάτι του Rick & Morty πέραν του voice acting του, κάτι που επίσης συνέβαινε και σε άλλες σειρές που έφερναν το όνομά του όπως το Solar Opposites. 

Πολλοί από τους συναδέλφους του στο Adult Swim μάλιστα ισχυρίζονται ότι έχουν να ακούσουν νέα του εδώ και χρόνια, πόσο μάλλον να τον δουν, ενώ όταν αυτό γινόταν ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία. 

Η κυριότερη αποκάλυψη που γίνεται εκ των έσω αποτυπώνει και μια δραματική κατάσταση στα παρασκήνια του Rick and Morty, καθώς λέγεται ότι οι δύο δημιουργοί, Justin Roiland και Dan Harmon δεν μιλιούνται μεταξύ τους εδώ και χρόνια

Μάλιστα, αρκετοί εργαζόμενοι στις άλλες λιγότερο δημοφιλείς σειρές που συνυπογράφει το δίδυμο αυτό, όπως τα Solar Opposites και Koala Man, ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καν συναντηθεί με τον Roiland, ούτε μέσω Zoom. 

Σε αυτό αναφέρεται επίσης ότι οι συνάδελφοι του Roiland σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, αλλά τονίζουν ότι η συμπεριφορά του εντός του εργασιακού πλαισίου τους έφερνε συχνά σε άβολες θέσεις εδώ και χρόνια.

Στον απόηχο του ξεσπάσματος της υπόθεσης έγινε γνωστό ότι η διάσημη animated σειρά θα συνεχίσει χωρίς τον ίδιο, με το Adult Swim να τον απολύει από τη θέση του και τις πασίγνωστες φωνές των Rick και Morty να αποκτούν σύντομα νέους voice actors

Μάλιστα έγινε γνωστό ότι το Rick and Morty θα συνεχίσει μέχρι τη 10η σεζόν, ούτως ώστε να εκπληρώσει το περίφημο συμβόλαιο των 70 επιπλέον επεισοδίων.