Rick and Morty: Βόμβα από την Adult Swim  – Διακόπτει κάθε συνεργασία με τον δημιουργό του Justin Roiland

Επίσημη ανακοίνωση από το δίκτυο
25 Ιανουαρίου 2023 01:05
Rick and Morty: Βόμβα από την Adult Swim  – Διακόπτει κάθε συνεργασία με τον δημιουργό του Justin Roiland

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως ο δημιουργός της λατρεμένης τηλεοπτικής σειράς Rick and Morty, Justin Roiland, ήταν αντιμέτωπος με κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα, η υπόθεση σχετίζεται με ένα περιστατικό που συνέβη το 2020, με μια γυναίκα με την οποία ο Roiland έβγαινε εκείνο τον καιρό. Ο Roiland φέρεται να συνελήφθη και να αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 δολαρίων τον Αύγουστο του 2020.

Παρόλο που το συμβάν έγινε το 2020, τώρα ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Συγκεκριμένα, η Adult Swim μόλις ανακοίνωσε πως διακόπτει κάθε συνεργασία. Πρόκειται για το αμερικανικό δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης που έχει τα δικαιώματα του Rick and Morty, το οποίο πλέον θα συνεχιστεί χωρίς καμία ανάμειξη από τον Roiland.

Αναλυτικότερα, ο επίσημος λογαριασμός του σόου εξέδωσε μόλις την εξής ανακοίνωση:

Η Adult Swim σταμάτησε τη συσχέτισή της με τον Justin Roiland.

Το Rick and Morty θα συνεχιστεί.

To ταλαντούχο και αφοσιωμένο «πλήρωμά του» εργάζεται σκληρά στην 7η σεζόν.

Φυσικά, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η ομάδα στην 7η σεζόν για το προφανές πρόβλημα του voice acting. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Roiland δανείζει ο ίδιος τη φωνή του στους δύο πρωταγωνιστές, Rick Sanchez και Morty Smith, καθώς και σε (δεκάδες πλέον) άλλους χαρακτήρες εντός της σειράς.

Για την ιστορία, ο Roiland είναι επίσης συνιδρυτής και CEO της Squanch Games, δημιουργών του κωμικού sci-fi shooter, High on Life, που έγινε viral και έσπασε τα ρεκόρ του Xbox Game Pass. Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ.