Rick and Morty: Αντιμέτωπος με κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας o δημιουργός της σειράς, Justin Roiland

Ένα συμβάν που έγινε το 2020 και τώρα αποκαλύπτεται
13 Ιανουαρίου 2023 17:22
Rick and Morty: Αντιμέτωπος με κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας o δημιουργός της σειράς, Justin Roiland

Αντιμέτωπος με κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας είναι ο Justin Roiland, συνδημιουργός της διάσημης animated σειράς, Rick and Morty. Ο Roiland είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα πίσω από το Rick & Morty, μαζί με τον Dan Harmon, μιας και δανείζει τη φωνή του στους δύο πρωταγωνιστές, Rick Sanchez και Morty Smith, καθώς και σε (δεκάδες πλέον) άλλους χαρακτήρες εντός της σειράς. 

Η υπόθεση σχετίζεται με ένα περιστατικό που συνέβη το 2020 με μια γυναίκα με την οποία ο Roiland έβγαινε εκείνο τον καιρό. Ο Roiland φέρεται να συνελήφθη και να αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 δολαρίων τον Αύγουστο του 2020 και να προσήχθη σε δίκη τον Οκτώβριο του 2020.

Έχοντας δηλώσει τότε αθώος στις κατηγορίες, εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη για την προδικαστική ακρόαση, ωστόσο η ημερομηνία της δίκης δεν έχει ακόμη οριστεί.

"Ανυπομονούμε να καθαρίσουμε το όνομα του Justin και να τον βοηθήσουμε να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα", ανέφερε σε δήλωσή του ένας από τους δικηγόρους του Roiland.

Μια περιοριστική εντολή που κατατέθηκε εναντίον του Roiland τον Οκτώβριο του 2020 τον διέταξε να μείνει τουλάχιστον 100 μέτρα μακριά από την κατήγορό του και να μην την παρενοχλεί, να την απειλεί ή να την παρακολουθεί. Επίσης, διατάχθηκε να παραδώσει στην αστυνομία όλα τα όπλα που κατέχει ή είχε στην κατοχή του τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο του 2023.

Για την ιστορία, ο Roiland είναι επίσης συνιδρυτής και CEO της Squanch Games, δημιουργών του κωμικού sci-fi shooter, High on Life, που έγινε viral και έσπασε τα ρεκόρ του Xbox Game Pass. Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ.