High on Life: Σαρώνει το παιχνίδι του δημιουργού του Rick and Morty που σπάει ρεκόρ

Σαρωτικό το ντεμπούτο του στο Xbox Game Pass
22 Δεκεμβρίου 2022 15:04
High on Life: Σαρώνει το παιχνίδι του δημιουργού του Rick and Morty που σπάει ρεκόρ

Όπως σας ενημερώσαμε, πρόσφατα το High on Life του Justin Roiland κατάφερε να εκθρονίσει το Minecraft για να γίνει ο Νο.1 δημοφιλέστερος τίτλος του Xbox Game Pass.

Τώρα, η ίδια η Microsoft ήρθε να αποκαλύψει μερικά νέα, επίσημα στατιστικά για την εκπληκτική πορεία του παιχνιδιού. Αναλυτικότερα, η εταιρία έκανε γνωστό πως ο τίτλος του δημιουργού του Rick and Morty είναι το μεγαλύτερο launch του Xbox Game Pass για το 2022, ξεπερνώντας οποιοδήποτε άλλη Day One κυκλοφορία της υπηρεσίας για φέτος, όπως για παράδειγμα το A Plague Tale: Requiem.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό ρεκόρ που ανήκει πλέον στο High on Life, αφού ταυτόχρονα πρόκειται για την μεγαλύτερη 3rd party Game Pass Day One κυκλοφορία όλων των εποχών και για τη μεγαλύτερη single-player κυκλοφορία όλων των εποχών της συνδρομητικής υπηρεσίας. Όλα αυτά τα ρεκόρ λαμβάνουν υπόψη το engagement των χρηστών και ειδικότερα τον αριθμό των ωρών παιχνιδιού μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες από το launch.

Μιλώντας σχετικά, ο Mike Fridley, Studio Director και COO της Squanch Games, τόνισε:

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που λανσάραμε παιχνίδι με το Game Pass και μείναμε έκπληκτοι από την ανταπόκριση των παικτών, οι οποίοι το έκαναν το πιο δημοφιλές παιχνίδι στην υπηρεσία αυτή τη στιγμή. Όταν πρωτοδημιουργήθηκε η Squanch Games, ήταν για να δημιουργούμε παιχνίδια που θέλαμε να παίξουμε. Το Game Pass μας βοηθά να προσεγγίσουμε ακριβώς αυτούς τους παίκτες που θέλουν να παίξουν τα παιχνίδια αυτά.

Το High on Life είναι διαθέσιμο από τις 13 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά για τις κονσόλες του Xbox οικοσυστήματος, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με Windows. Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ.