Το Minecraft εκθρονίστηκε! – Αυτό είναι το νο.1 παιχνίδι του Xbox Game Pass

Ο δημοφιλέστερος τίτλος της υπηρεσίας αυτή τη στιγμή
20 Δεκεμβρίου 2022 20:07
Το Minecraft εκθρονίστηκε! – Αυτό είναι το νο.1 παιχνίδι του Xbox Game Pass

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά κι’ όμως είναι πραγματικότητα. Το Minecraft, το οποίο είναι σχεδόν μόνιμα το δημοφιλέστερο παιχνίδι που παίζουν οι περισσότεροι συνδρομητές του Xbox Game Pass εκθρονίστηκε, δίνοντας την πρώτη θέση στο High on Life.

Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό first person shooter από την Squanch Games, την ομάδα ανάπτυξης του Justin Roiland, γνωστός για την τηλεοπτική σειρά Rick and Morty. Το εντυπωσιακό επίτευγμα του παιχνιδιού επισήμανε ο αναλυτής Benji-Sales, ο οποίος μιλώντας σχετικά ανέφερε:

Το High on Life ξεπέρασε το Minecraft για να γίνει το Νο.1 πιο δημοφιλές παιχνίδι στο Game Pass. Εκπληκτικό αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς την ανθεκτικότητα που έχει τόσο το Minecraft όσο και το Forza Horizon στην κορυφή του chart.

Είμαι πολύ αισιόδοξος πως το High on Life είναι η μεγαλύτερη “Day 1” κυκλοφορία του Xbox Game Pass για το 2022.

Η δημοσίευσή του, την οποία μοιράστηκε και ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στα social media, ακολουθεί παρακάτω, όπου θα βρείτε και ένα ακόμη σχετικό tweet για την πορεία του παιχνιδιού.

Το High on Life είναι διαθέσιμο από τις 13 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά για τις κονσόλες του Xbox οικοσυστήματος, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με Windows. Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ.