The Walking Dead: Η spin-off σειρά των Rick και Michonne θα ολοκληρώσει την ιστορία τους!

Η παραγωγή έχει δουλέψει πολύ σκληρά για αυτό που θα δείτε
23 Νοεμβρίου 2022 14:50
The Walking Dead: Η spin-off σειρά των Rick και Michonne θα ολοκληρώσει την ιστορία τους!

Το The Walking Dead ολοκληρώθηκε την Κυριακή με το τελευταίο επεισόδιο που ονομαζόταν Rest in Peace, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι το franchise του AMC έχει τελειώσει. Και αυτό γιατί όπως ξέρουμε εδώ και καιρό, ετοιμάζονται πολλά spin-offs με διάφορους χαρακτήρες.

Ένα από αυτά τα spin-off σόου είναι το The Walking Dead: Rick & Michonne. Αυτό θα αποτελείται από έξι επεισόδια και υπόσχεται να συνεχίσει την ιστορία αγάπης των δύο χαρακτήρων, καθώς και τον πόλεμο με τα zombies.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν την ιστορία αυτής της σειράς. Η Danai Gurira ή αλλιώς η Michonne, έδωσε μία συνέντευξη και αποκάλυψε ότι η ιστορία αυτών των δύο χαρακτήρων θα ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα είπε:

O showrunner Scott M. Gimple, o Andrew Lincoln (Rick) και εγώ, εργαζόμαστε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε αυτό, χτίζοντας πραγματικά στο πως θα ολοκληρώσουμε την ιστορία του Rick και της Michonne. Σας δώσαμε μια μικρή γεύση από αυτό που συμβαίνει (στο τελευταίο επεισόδιο του The Walking Dead) και μία μικρή γεύση από αυτό που θα ακολουθήσει.

Οι πρώτες πληροφορίες:

Η σειρά αυτή παρουσιάζει μια επική ιστορία αγάπης δύο χαρακτήρων που άλλαξαν από έναν κόσμο που άλλαξε. Χωρισμένοι από την απόσταση. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα αυτού που ήταν.

Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, που έχει χτιστεί πάνω σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς... Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και αυτό που ήταν σε ένα μέρος και σε μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί - ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι οι "περιπλανώμενοι νεκροί";"

Πατώντας εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για όλα τα spin-offs του The Walking Dead.

Τα spinoffs που θα επεκτείνουν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο των ζόμπι του Robert Kirkman "θα ικανοποιήσουν το βασικό κοινό και θα φέρουν νέο κοινό", δήλωσε ο Dan McDermott κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του AMC Networks. Ο επικεφαλής του δικτύου πρόσθεσε ότι το καλωδιακό κανάλι και το AMC+ θα επικεντρωθούν στο να μην αισθάνονται οι τηλεθεατές "υπερβολικά οικεία" με το μακροχρόνιο franchise.