Μία χαρακτήρας του The Walking Dead θέλει τη δική της spin-off σειρά

Η Lauren Ridloff μιλάει για το franchise
03 Νοεμβρίου 2022 23:55
Μία χαρακτήρας του The Walking Dead θέλει τη δική της spin-off σειρά

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι παρόλο που το The Walking Dead του AMC θα ολοκληρωθεί στις 20 Νοεμβρίου, θα υπάρξουν και άλλες spin-off σειρές βασισμένες στο franchise. Η πρώτη και αυτή που κέντρισε μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον του κοινού, είναι η σειρά με πρωταγωνιστή τον Daryl Dixon, το οποίο θα γυριστεί στην Γαλλία.

Επίσης, έχουμε και το The Walking Dead: Dead City με τους Lauren Cohan και Jeffrey Dean Morgan, το νέο spin-off με τον Rick και την Michonne που θα έρθει το 2023 και άλλες. Τώρα, φαίνεται πως και η Lauren Ridloff, η οποία υποδύεται την Connie θα ήθελε να παίξει σε μία spin-off σειρά που να επικεντρώνεται στη χαρακτήρα της.

Εκείνη μίλησε στο Entertainment Weekly και είπε πως θα ήθελε ένα σόου με την Connie και την Kelly της Angel Theory:

Θα ήθελα πολύ να δω ένα prequel για την Connie και την Kelly. Επειδή πιστεύω ότι η σχέση μεταξύ αυτών των δύο είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα. Είναι αδέρφια και το ταξίδι της Kelly που έχει απώλεια ακοής έχει ενδιαφέρον, όπως και η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Θα ήθελα πολύ να δω μία σειρά μαζί με τις Connie και Kelly.

Πληροφορίες για τις νέες spin-off σειρές του The Walking Dead:

To 2023 θα είναι γεμάτο με "ζόμπια", λοιπόν, καθώς αναμένονται τρεις spinoff σειρές του TWD, τα "TWD: Dead City", "Rick & Michonne" και "Dary Dixon".

The Walking Dead: Dead City: Το TWD: Dead City "οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

The Walking Dead: Αυτές είναι όλες οι νέες σειρές που έρχονται - Δείτε το trailer

Daryl Dixon: Η σειρά διαδραματίζεται στο Παρίσι της Γαλλίας, εκεί όπου ο Daryl "ξυπνάει και βρίσκεται κάπου στην Ευρώπη και προσπαθεί να βρει τι συνέβη.

Rick & Michonne: Η σειρά αυτή παρουσιάζει μια επική ιστορία αγάπης δύο χαρακτήρων που άλλαξαν από έναν κόσμο που άλλαξε. Χωρισμένοι από την απόσταση. Από μια ασταμάτητη δύναμη. Από τα φαντάσματα αυτού που ήταν. Ο Ρικ και η Μισόν ρίχνονται σε έναν άλλο κόσμο, που έχει χτιστεί πάνω σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς... Και τελικά, σε έναν πόλεμο ενάντια στους ζωντανούς. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον και αυτό που ήταν σε ένα μέρος και σε μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ; Είναι εχθροί; Εραστές; Θύματα; Νικητές; Χωρίς ο ένας τον άλλον, είναι καν ζωντανοί - ή θα διαπιστώσουν ότι και αυτοί είναι οι "περιπλανώμενοι νεκροί";"

Τα spinoffs που θα επεκτείνουν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο των ζόμπι του Robert Kirkman "θα ικανοποιήσουν το βασικό κοινό και θα φέρουν νέο κοινό", δήλωσε ο Dan McDermott κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του AMC Networks. Ο επικεφαλής του δικτύου πρόσθεσε ότι το καλωδιακό κανάλι και το AMC+ θα επικεντρωθούν στο να μην αισθάνονται οι τηλεθεατές "υπερβολικά οικεία" με το μακροχρόνιο franchise.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα βλέπατε μία σειρά που θα επικεντρωνόταν σε αυτές τις δύο; Πείτε μας στα σχόλια.