The Walking Dead: Ο Norman Reedus “τρολάρει” και λέει ότι θα πεθάνουν όλοι στο τέλος

Θα είναι ένα επικό φινάλε σύμφωνα με τον “Daryl”
12 Νοεμβρίου 2022 15:48
The Walking Dead: Ο Norman Reedus “τρολάρει” και λέει ότι θα πεθάνουν όλοι στο τέλος

Στις 20 Νοεμβρίου θα παίξει το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς “The Walking Dead” και ο Norman Reedus “τρόλαρε” τους πάντες λέγοντας ότι όλα θα πεθάνουν στο τέλος. Εκτός από αυτές τις χιουμοριστικές δηλώσεις, όμως, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ότι το φινάλε είναι πολύ συγκινητικό και ταυτόχρονα επικό.

Πιο συγκεκριμένα, σε μία συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Weekly, o “Daryl” μίλησε για το τελευταίο επεισόδιο που θα ονομάζεται "Rest in Peace".

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι πολύ συγκινητικές. Και μετά υπάρχουν ορισμένες που είσαι σε φάση «Ναι ρε Γα**το!». Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα φωνάζουν «έλα ρε!». Τα δώσαμε όλα στα τελευταία οκτώ επεισόδια, τα οποία ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Υπάρχει πολλή συγκίνηση.

Υπάρχει πολύς φόβος. Υπάρχουν όλα αυτά που θα θέλατε από ένα φινάλε. Συμβαίνουν πολλά. Μερικά άτομα από τα γκρουπ δείχνουν γενναιότητα που δεν τους το είχες και αυτό είναι υπέροχο. Θα υπάρξουν και πολλά τεράστια set pieces λες και βλέπεις ταινία. Και μετά πεθαίνουν όλοι… ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

Φυσικά, ο ηθοποιός τρολάρει και λέει με χιουμοριστικό τρόπο ότι θα πεθάνουν όλοι στο τέλος, ωστόσο, λέει επικά σχόλια για το μεγάλο φινάλε της σειράς.

The Walking Dead: Πρώτη ματιά στη σειρά των Rick και Michonne! (ΦΩΤΟ)

Πατώντας εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για όλα τα spin-offs του The Walking Dead.

Τα spinoffs που θα επεκτείνουν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο των ζόμπι του Robert Kirkman "θα ικανοποιήσουν το βασικό κοινό και θα φέρουν νέο κοινό", δήλωσε ο Dan McDermott κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του AMC Networks. Ο επικεφαλής του δικτύου πρόσθεσε ότι το καλωδιακό κανάλι και το AMC+ θα επικεντρωθούν στο να μην αισθάνονται οι τηλεθεατές "υπερβολικά οικεία" με το μακροχρόνιο franchise.