Το iPhone 16 Pro θα έρθει με μία σημαντική αλλαγή!

Που θα αρέσει σε πολλούς χρήστες!
17 Απριλίου 2024 09:14
Το iPhone 16 Pro θα έρθει με μία σημαντική αλλαγή!

Τα iPhone 16 της Apple αναμένεται να αποκαλυφθούν αυτόν τον Σεπτέμβριο, αλλά οι φήμες γύρω από τα τηλέφωνο δεν έχουν σταματημό. Πρόσφατα μάθαμε για τη χωρητικότητα της μπαταρίας, ενώ μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες, που μάλλον θα χαροποιήσουν τους περισσότερους που θέλουν να αγοράζουν το iPhone 16 Pro.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Apple έφερε πέρυσι το iPhone 15 Pro με 128GB στον αποθηκευτικό χώρο, ενώ το iPhone 15 Pro Max ξεκινούσε απευθείας από τα 256GB. Έτσι, όσοι αγόραζαν το πιο ακριβό μοντέλο είχαν περισσότερο χώρο απευθείας και σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ, αυτό δε θα ισχύει με τα iPhone 16.

Και αυτό διότι μια νέα φήμη αναφέρει ότι το iPhone 16 Pro θα ξεκινάει με 256GB στον αποθηκευτικό χώρο και όχι με 128GB που είδαμε πέρυσι. Έτσι θα συμβαδίζει μαζί με το iPhone 16 Pro Max που και αυτό θα κυκλοφορήσει με 256GB απευθείας.

Έτσι, φαίνεται ότι η Apple ακούει τα παράπονα των καταναλωτών που αναφέρουν τόσα χρόνια ότι τα 128GB είναι πολύ λίγα πλέον, καθώς έρχονται συνέχεια νέες δυνατότητες και λειτουργίες στα iPhone.

Αυτή είναι μάλλον η χωρητικότητα της μπαταρίας στα iPhone 16

Πρόσφατα μάθαμε επίσης ότι τα iPhone 16 Pro θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες σε σχέση με πέρυσι, κάνοντας τη μετάβαση από τις 6.1 στις 6.3 ίντσες για το 16 Pro και από τις 6.7 στις 6.9 ίντσες για το 16 Pro Max.

Επειδή μιλάμε για διαρροή και ρεπορτάζ και όχι για κάτι επίσημο, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. Η Apple θα ανακοινώσει την iPhone 16 σειρά μέσα στον Σεπτέμβριο, όπως συνηθίζει να κάνει τόσα χρόνια.

Tags: