iPhone 16: Το καλούπι της συσκευής διέρρευσε και αποκαλύπτει την εμφάνισή του (ΦΩΤΟ)

Πρακτικά επιβεβαιώνοντας τις φήμες για ανανεωμένο σχεδιασμό στο πίσω μέρος
20 Φεβρουαρίου 2024 18:39
iPhone 16: Το καλούπι της συσκευής διέρρευσε και αποκαλύπτει την εμφάνισή του (ΦΩΤΟ)

Στις νεότερες φήμες που έρχονται από το μέτωπο της Apple για τα iPhone 16 είναι και η εμφάνισή τους, πέραν από τα όσα σας μεταφέραμε σχετικά με τα δύο νέα χρώματα που θα έρθουν τα iPhone 16 Pro και Pro Max. Ένας από τους πιο γνωστούς insiders και leakers σχετικά με την Apple, o @MajinBu κατάφερε να αποκτήσει φωτογραφίες από το καλούπι του iPhone 16. 

Στις δύο φωτογραφίες που ανήρτησε ο MajinBu απεικονίζεται το καλούπι του απλού iPhone 16, το οποίο χρησιμοποιείται από τα εργοστάσια στην Κίνα για να κατασκευαστούν θήκες και άλλα παρόμοια αξεσουάρ. Χάρις αυτές τις εικόνες αποκαλύπτεται ότι πράγματι θα φέρει μια "καινούργια" κάθετη διάταξη στους αισθητήρες καμερών στην πίσω όψη του, επιβεβαιώνοντας τα όσα ακούγονται εδώ και καιρό από άλλες φήμες ότι ο σχεδιασμός του θα θυμίσει εποχές iPhone X

Ο σχεδιασμός του κάθετου εξογκώματος της κάμερας του iPhone 16 δεν είναι τόσο μακρόστενος όσο των iPhone X, και φέρει μεγαλύτερους σε μέγεθος Ultra Wide και Wide κάμερες. Το γεγονός ότι η διάταξη των καμερών στα iPhone 16 θα είναι κατ'αυτόν τον τρόπο δεν τυχαιό μιας και ακούγεται έντοντα ότι θα μπορούν να καταγράφουν Spatial Video για το Apple Vision Pro, ένα χαρακτηριστικό που είχαν μέχρι πρότινως μόνο τα iPhone 15 Pro μοντέλα.  

Πρέπει να σημειώσουμε όμως ότι σε ένα τόσο πρώιμο στάδιο της γραμμής παραγωγής των νέων iPhone δε σημαίνει ότι και αυτός θα είναι ο τελικός σχεδιασμός τους, καθώς η Apple μπορεί να αλλάξει κάτι μέχρι και την τελευταία στιγμή. 

 

Δείτε τις φωτογραφίες με το καλούπι του iPhone 16

Σε ακόλουθο tweet του ο Majin Bu επιβεβαίωσε ότι τα καλούπια αυτά είναι πανομοιότυπα με τα επίσημα σχέδια της συσκευής, τα οποία είχε διαρρεύσει στο παρελθόν. 

Tags: