Η Apple βάζει τέλος στα FineWoven αξεσουάρ της

Αλλά δε θα επαναφέρει τις δερμάτινες θήκες
23 Απριλίου 2024 21:46
Η Apple βάζει τέλος στα FineWoven αξεσουάρ της

Με την άφιξη των iPhone 15, η Apple απέσυρε τις δερμάτινες θήκες που είχε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τα αξεσουάρ της φέρνοντας νέα προϊόντα από ένα νέο υλικό που το ονομάζει FineWoven. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτές τις θήκες και τα αξεσουάρ από το συγκεκριμένο υλικό δεν τα προτιμούσε ο κόσμος.

Άλλωστε, είχαμε δει στο παρελθόν FineWoven θήκες των iPhone 15 να “καταστρέφονται” πανεύκολα και να μην είναι τόσο ποιοτικές. Τώρα, μια νέα αναφορά κάνει λόγο ότι η εταιρία σταματάει την παραγωγή των FineWoven προϊόντων και με τα iPhone 16 θα φέρει νέες θήκες και αξεσουάρ από άλλα υλικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον λογαριασμό του X, Kosutami, η εταιρία δεν πρόκειται να φέρει πίσω τις δερμάτινες θήκες, όσους “φανατικούς” κι αν είχαν. Αν αναρωτιέστε γιατί η Apple θα σταματήσει μια ολόκληρη σειρά αξεσουάρ μετά από σχεδόν μισό χρόνο ζωής, ο λόγος είναι ότι υπήρχαν πολλές αναφορές από τους καταναλωτές που έλεγαν ότι δεν είχαν καλή ποιότητα, αλλά ούτε και μεγάλη “ζωή”.

Η Apple κυκλοφόρησε πέρυσι FineWoven θήκες, MagSafe wallets, ακόμα και holders για τα AirTag, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν είχαν την ίδια απήχηση με τα δερμάτινα προϊόντα της.

Tags: