Τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα έχουν δύο νέα ιδιαίτερα χρώματα

Το ένα από αυτά θα φέρνει σε ένα χρώμα που είδαμε στο iPhone 6
20 Φεβρουαρίου 2024 10:50
Τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα έχουν δύο νέα ιδιαίτερα χρώματα

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες φήμες για τα επόμενα τηλέφωνα της Apple. Μπορεί τα iPhone 16 να απέχουν ακόμα αρκετούς μήνες από την παρουσίασή τους, αλλά τώρα ένας leaker έρχεται και μιλάει για δύο νέους χρωματισμούς.

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker, Majin Bu, η Apple ετοιμάζεται να φέρει δύο νέα χρώματα στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, που θα έχουν έντονο “άρωμα” από τα iPhone 14 Pro και iPhone 6. 

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος νέος χρωματισμός θα ονομάζεται μάλλον Desert Yellow ή Desert Titanium και θα είναι παρόμοιος με το χρυσό χρώμα που είδαμε στο iPhone 14 Pro, αλλά πιο βαθύ. Από την άλλη, θα υπάρξει και το Cement Gray ή Titanium Gray, το οποίο θα φέρνει αρκετά στον γκρι χρωματισμό που είχαμε δει στο iPhone 6 πριν χρόνια. 

 

Φυσικά, να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς μιλάμε για φήμες και leaks από τρίτους. Επίσης, όπως είναι προφανές, η Apple δε θα μείνει μόνο σε αυτά τα χρώματα, καθώς για ακόμη μια φορά αναμένεται να υπάρξουν 5 διαφορετικά χρώματα στα Pro μοντέλα. 

Ανάμεσα στις νεότερες φήμες που κυκλοφορούν είναι πως το iPhone 16 Pro Max θα φέρει την μεγαλύτερη μπαταρία από κάθε άλλο iPhone στην ιστορία, με αποτέλεσμα να διαθέτει και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από όλα. Αυτή τη στιγμή η Apple διαφημίζει ότι η μπαταρία του iPhone 15 Pro Max κρατάει για 29 ώρες χρήσης και εικάζεται ότι το iPhone 16 Pro Max θα ξεπεράσει τις 30 ώρες χρήσης για πρώτη φορά.

Tags: