Ο Keanu Reeves ψήνεται σοβαρά να σκηνοθετήσει την ταινία του "BRZRKR"

Προχωράει το project της live-action μεταφοράς του γνωστού comic δια χειρός Keanu Reeves
05 Οκτωβρίου 2022 23:50
Ο Keanu Reeves ψήνεται σοβαρά να σκηνοθετήσει την ταινία του "BRZRKR"

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο Keanu Reeves ανακοίνωσε ότι έρχεται η ταινία "BRZRKR" με τον ίδιο πρωταγωνιστή, αποτελώντας την πρώτη live-action μεταφορά του ομώνυμου comic, που θα είναι σε παραγωγή και διάθεση του Netflix. 

Τώρα σε μια νέα του συνέντευξη ο 58χρονος αστέρας δήλωσε ότι ψήνεται σοβαρά να σκηνοθετήσει κιόλας την ταινία BRZRKR. Είπε επίσης πως το σενάριο του Mattson Tomlin ολοκληρώθηκε και το έλαβε πριν από μερικές ημέρες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο Collider: 

Ξέρω ότι είναι πολλή δουλειά, αλλά η ταινία που σκηνοθέτησα, το "Man of Tai Chi", έγινε έτσι επειδή συμμετείχα στη διαδικασία συγγραφής και δεν ήθελα να την παραδώσω σε άλλους. Ήμουν σε φάση, ω, εντάξει. Πρέπει να τη σκηνοθετήσω. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στο 'BRZRKR'. Πρέπει να διαβάσω το σενάριο, αλλά με ενδιαφέρει επίσης να έχω έναν συνεργάτη και τι θα μπορούσε να προσφέρει σε αυτό".

Για όσους δε γνωρίζουν το Man of Tai Chi του 2013 είναι μια ταινία πολεμικών τεχνών που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο το Reeves. Φαίνεται όμως, λόγω της σχέσης του με το πρωτότυπο υλικό να είναι πρόθυμος να αναλάβει διπλό ρόλο μπροστά και πίσω από τις κάμερες. 

Το BRZRKR άλλωστε είναι το comic που έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Matt Kindt. Εξιστορεί την υπόθεση ενός αθάνατου άνδρα που βρίσκει ευχαρίστηση στη βία και η αιματοχυσία. 

Ο Reeves αναμένεται να παίξει στο John Wick 4 που θα βγει στις αίθουσες το 2023, στη σειρά "The Devil in the White City" σε παραγωγή Martin Scorsese, καθώς και στο Constantine 2

To BRZRKR θα προβληθεί μέσα από το Netflix, χωρίς ωστόσο ακόμη να γνωρίζουμε παράθυρο ή ημερομηνία κυκλοφορίας.