Ο Keanu Reeves θα έχει ρόλο σε ένα άλλο πασίγνωστο gaming franchise

Και θα σηματοδοτήσει επίσης ένα reunion από το χολιγουντιανό cast του Cyberpunk 2077
16 Απριλίου 2024 17:34
Ο Keanu Reeves θα έχει ρόλο σε ένα άλλο πασίγνωστο gaming franchise

Η μεγάλη έκπληξη στο cast της ταινίας Sonic The Hedgehog 3 είναι πως ένα ακόμη τεράστιο χολιγουντιανό όνομα θα προστεθεί στις τάξεις του. Και αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, δεν είναι άλλο από τον Keanu Reeves, ο οποίος θα δανείσει τη φωνή του στον Shadow, τον νέμεση του αγαπητού μπλε σκαντζόχοιρου και villain της τρίτης ταινίας Sonic. 

Έτσι ο Κιάνου Ριβς θα συμμετέχει σε ένα ακόμη gaming franchise μετά το Cyberpunk 2077, μόνο που πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του Sonic. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο χαρακτήρας του Shadow πρωτοεμφανίστηκε στο Sonic Adventure 2 του 2001 σαν τον αντιήρωα της υπόθεσης, απέναντι στον αγαπητό Sonic. Η παρουσία του Shadow στο Sonic 3 είχε γίνει tease στο φινάλε του Sonic the Hedgehog 2 και επιβεβαιώθηκε στο πρώτο teaser στιγμιότυπο του Sonic 3 πριν από αρκετούς μήνες

Στην ταινία αυτή επίσης θα υπάρξει και ένα άτυπο reunion του χολιγουντιανού cast του Cyberpunk 2077, αφού όλως τυχαίως ο Reeves θα συμμετέχει μαζί με τον Idris Elba, ο οποίος θα δανείσει ξανά τη φωνή του στον Knuckles. Οι δυο τους είχαν επίσης υποδυθεί σημαντικούς ρόλους στο Cyberpunk 2077 και το Phantom Liberty expansion, εκεί όπου ο Reeves έπαιξε τον Johnny Silverhand και ο Elba τον Agent Solomon Reed (φωτό). 

Προέβλεψε η πρώτη Sonic ταινία τον ερχομό του Keanu; 

Στην πρώτη ταινία του 2020 υπάρχει μια σκηνή όπου ο Sonic παρακολουθεί "μαζί" με τον μελλοντικό του φίλο, Tom (του James Marsden) μια ταινία. Μόνο που αυτός κάθεται έξω από το παράθυρο. Η ταινία είναι το "Speed", το γνωστό θρίλερ με την Σάντρα Μπούλοκ και τον Κιάνου Ριβς. Ο Sonic τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στον Reeves καθώς λέει την εξής ατάκα "Ναι! Ο Κιάνου! Πωπω είσαι εθνικός θησαυρός!"

Λόγω αυτής της σκηνής πολλοί χρήστες στα social media και ειδικά στην πλατφόρμα Χ πιστεύουν ότι το Sonic The Hedgehog προέβλεψε την συμμετοχή του Keanu Reeves...σαν άλλοι Simpsons. Άλλοι βέβαια θεωρούν ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλά meta τύπου αστεία και "4th wall breaking". Δείτε μερικά από τα σχετικά tweets: 

O Ben Schwartz επιστρέφει να δανείσει τη φωνή του στον Sonic, και το ίδιο οι Colleen O'Shaughnessey και Idris Elba για τους Tails και Knuckles αντίστοιχα. Επίσης θα συμμετέχουν και πάλι οι: Jim Carrey ως Dr. Robotnik, James Marsden, Tika Tumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, και Lee Majdoub

Η κινηματογραφική απόπειρα της Paramount και της Sega μετράει σύνολο εισπράξεων πάνω από $870.8 εκατομμύρια μετά από δύο ταινίες. Στα σκαριά είναι και μία spinoff σειρά με τίτλο "Knuckles" η οποία θα προβληθεί μέσω του Disney Plus. 

Το Sonic The Hedgehog 3 θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2024