Sonic 3: Στο πρώτο teaser θα ρίξετε μια κλεφτή ματιά στον Shadow

Ο μεγαλύτερος εχθρός του Sonic είναι προ των πυλών!
29 Νοεμβρίου 2023 22:21
Sonic 3: Στο πρώτο teaser θα ρίξετε μια κλεφτή ματιά στον Shadow

Το πρώτο teaser από την 3η ταινία Sonic The Hedgehog δημοσιεύτηκε υπό τη μορφή μιας φωτογραφίας που ξεκάθαρα πλέον προμηνύει την έλευση του μεγαλύτερου εχθρού του μπλε σκαντζόχοιρου. 

Ο λόγος για την μαύρη σκιά και τον νέμεσή του, τον Shadow the Hedgehog, ο οποίος είναι το επίκεντρο της teaser φωτογραφίας που δημοσίευσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jeff Fowler στο X (πρώην Twitter). Βέβαια, το μόνο που απεικονίζεται είναι η "stand-in" κούκλα του για τις ανάγκες των γυρισμάτων που ξεκίνησαν εκ νέου μετά την πρόσφατη κρίση στο Χόλιγουντ. Πρόκειται για μια κούκλα που χρησιμοποιείται σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως έγινε και στις περιπτώσεις Knuckles και Tails, ώστε οι ηθοποιοί να μην κοιτάνε στο κενό όταν συνομιλούν με έναν CGI χαρακτήρα. 

Στην προκειμένη ωστόσο, εμφανίζεται ο Shadow από τη μέση και κάτω μαζί με την κλακέτα του "Sonic 3" όπως εμφανίζεται ο τίτλος της ταινίας που έχει απλουστευθεί, αφαιρώντας το "the Hedgehog". Ο Shadow εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Sonic Adventure 2 του Dreamcast το 2001 και αρκετοί αετομάτιδες fans πρόσεξαν ότι το λογότυπο του "Sonic 3" φέρνει αρκετά σε αυτό του παιχνιδιού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως η πλοκή της βασιστεί σε αυτό. 

Δείτε την teaser εικόνα

O Ben Schwartz επιστρέφει να δανείσει τη φωνή του στον Sonic, και το ίδιο οι Colleen O'Shaughnessey και Idris Elba για τους Tails και Knuckles αντίστοιχα. Επίσης θα συμμετέχουν και πάλι οι: James Marsden, Tika Tumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, και Lee Majdoub. Μοναδικό ερωτηματικό για το cast της τρίτης ταινίας είναι η συμμετοχή του Jim Carrey ως Dr. Robotnik, καθώς είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα αποσυρθεί από την υποκριτική πριν την κυκλοφορία της. 

Το Sonic The Hedgehog 3 θα βγει στις αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου του 2024