Το Cyberpunk 2077 αναπαριστά το διασημότερο meme του Keanu Reeves

Sad Johnny Silverhand
06 Δεκεμβρίου 2023 19:08
Το Cyberpunk 2077 αναπαριστά το διασημότερο meme του Keanu Reeves

Απο χθες κυκλοφορεί το νέο μεγάλο 2.1 update του Cyberpunk 2077, το οποίο διορθώνει, στρώνει και προσθέτει πολλά στο gameplay του παιχνιδιού της CD Projekt Red, όμως φαίνεται ότι πρόσθεσαν και ένα μικρό easter egg ειδικά για τους fans του Keanu Reeves. 

Συγκεκριμένα φαίνεται πως αναπαριστούν το περίφημο "Sad Keanu" meme με τον χαρακτήρα του Johnny Silverhand που υποδύεται ο Keanu Reeves. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ο φωτογραφικός φακό ενός παπαράτσι έιχε απαθανατίσει έναν σκεπτόμενο και κάπως θλιμμένο Κιάνου Ριβς σε ένα παγκάκι το 2010, την ώρα που έτρωγε ένα σάντουιτς μόνος του, ενώ κοιτούσε ένα περιστέρι. "Σκεφτόμουν εκείνη την ώρα. Περνούσα διάφορα εκείνον τον καιρό και πεινούσα" είπε ο Ριβς σε παλιότερη συνέντευξή του για την περίφημη φωτογραφία που έγινε meme. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες παικτών στο Reddit, η εν λόγω σκηνή μπορεί να ξεκινήσει αν οι παίκτες πάρουν το μετρό και δεν κάνουν fast travel αλλά περιμένουν να κάνει όλη τη διαδρομή (για να νιώσουν το immersion ακόμη περισσότερο). Τότε θα δείτε τον Johnny Silverhand του Reeves να κάθεται στο κάθισμα του μετρό με τον ίδιο τρόπο, που φωτογραφήθηκε ο πραγματικός Keanu στο παγκάκι πριν πολλά χρόνια. 

Δείτε τη σχετική φωτογραφία: 

Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά τι προσθέσει το 2.1 update του Cyberpunk 2077 πατήστε εδώ