Cyberpunk 2077: Κυκλοφόρησε η Ultimate Edition και το 2.1 Update (ΒΙΝΤΕΟ)

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
05 Δεκεμβρίου 2023 23:59
Cyberpunk 2077: Κυκλοφόρησε η Ultimate Edition και το 2.1 Update (ΒΙΝΤΕΟ)

Από σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, μπορείτε να βρείτε στα ράφια των καταστημάτων την Ultimate Edition του Cyberpunk 2077 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC, το ντεμπούτο της οποία συνόδευσε και η κυκλοφορία ενός τεράστιου update για το βασικό παιχνίδι, με κωδικό έκδοσης 2.1.

Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος για όλα αυτά, η CD Projekt έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας δύο σχετικά trailers που εξηγούν σύντομα όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, το changelog του update και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα τα πάντα!

Τι περιλαμβάνει το Cyberpunk 2077: Ultimate Edition:

Το πακέτο περιλαμβάνει εντός του το βασικό Cyberpunk 2077 με όλα τα updates που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, κάνοντας την εμπειρία ακόμη πιο σφιχτή και τεχνικά ισορροπημένη. Παράλληλα, περιλαμβάνει και "Phantom Liberty" expansion με τον Idris Elba ως Solomon Reed και τον Keanu Reeves να επιστρέφει ως Johnny Silverhand, προσφέροντας μια συναρπαστική κατασκοπικού θρίλερ ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί την πρώτη retail έκδοση του παιχνιδιού για τις τρέχουσας γενιάς κονσόλες.

Το launch trailer του Cyberpunk 2077: Ultimate Edition:

Αναλυτική παρουσίαση του Cyberpunk 2077 — Update 2.1:

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Update 2.1:

Ξεκινώντας με την μεγαλύτερη προσθήκη. Η Night City θα αποκτήσει επιτέλους λειτουργικό μετρό! Πρόκειται για κάτι που είχαμε δει στο πρώτο-πρώτο trailer του Cyberpunk 2077, χωρίς να υπάρχει όμως στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Το μετρό θα αποτελείται από 19 σταθμούς που θα λειτουργούν ως fast travel σημεία και όσοι θέλουν θα μπορούν να βιώσουν ολόκληρη την εμπειρία του ταξιδιού, χωρίς να κάνουν skip απευθείας στο σημείο της επιλογής τους. Συνολικά θα υπάρχουν 5 γραμμές και ένας ξεχωριστός χάρτης που θα τις παρουσιάζει. Το σύστημα του μετρό θα είναι προσβάσιμο μόνο μετά την ‘The Heist’ αποστολή, όταν οι παίκτες θα λάβουν ένα τηλεφώνημα από τον διευθυντή του μετρό.

Συνεχίζοντας, όσοι προτιμούν να ταξιδεύουν με το δικό τους όχημα, θα έχουν στη διάθεσή του 5 νέες μηχανές και 1 νέο Porsche αυτοκίνητο, την 911 Turbo Cabriolet. Μάλιστα, το gameplay στις μηχανές έχει αλλάξει ριζικά και πλέον υπάρχει η δυνατότητα για σούζες, flips και η επιλογή να πετάτε μαχαιράκια σε εχθρούς χωρίς να κατεβείτε. Επιπροσθέτως, η CD Projekt έφτιαξε και διάφορους δρόμους στην πόλη που προηγουμένως δεν ήταν ολοκληρωμένοι, καθώς και κάποιους μεγάλους οδούς που δεν είχαν NPCs.

Τελειώνοντας με τα την οδήγησης, το Update 2.1 θα φέρει στο Cyberpunk 2077 και νέους αγώνες αυτοκινήτων που θα είναι replayable, με διάφορες ανταμοιβές. Η CD Projekt Red έχει προσθέσει επίσης αυτοσχέδιες καταδιώξεις, όταν ορισμένες συμμορίες αναζητούν εκδίκηση για τις επιλογές που έχετε κάνει στις αποστολές, ενώ αν οι εχθροί σας εντοπίσουν να κλέβετε ένα αυτοκίνητο για τις αποστολές κλοπής πλέον θα σας καταδιώκουν.

Για τις στιγμές που δεν είστε σε κάποιο όχημα, το Update 2.1 θα προσθέσει και ένα νέο Mobile Radio, το οποίο θα σας επιτρέπει να ακούτε μουσική από το ραδιόφωνο, όπου και αν βρίσκετε. Αυτό βέβαια θα σταματάει στους διαλόγους και σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές του campaign για να μη χάνετε το immersion.

Το Cyberpunk 2077 θα αποκτήσει και νέα μέρη συνάντησης για τους NPCs με τους οποίους υπάρχουν επιλογές romance. Αλλαγές θα κάνει το update και σε ένα περίφημο boss του παιχνιδιού που ήραν πολύ εύκολο να ολοκληρωθεί με ‘cheese’, ενώ θα προστεθούν νέες επιλογές παραμετροποίησης του HUD και χαρακτηριστικά προσβασιμότητας.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το αναλυτικό changelog με όλες τις αλλαγές, τα bug fixes και τα νέα χαρακτηριστικά του 2.1 update του Cyberpunk πατώντας εδώ.