Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Keanu Reeves

Φορούσαν μάσκες του σκι και έπασαν τα τζάμια του σπιτιού του στο Λος Άντζελες
09 Δεκεμβρίου 2023 15:38
Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Keanu Reeves

Μια σκηνή βγαλμένη από το πρώτο "John Wick" παραλίγο να ζήσει ο Keanu Reeves καθώς δημοσίευμα του TMZ αναφέρει ότι εισέβαλαν ληστές στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Το σπίτι του Χολιγουντιανού σταρ έγινε ξανά στόχος από διαρρήκτες, καθώς οι αστυνομικές αρχές ανέφερεαν ότι μπήκαν σε αυτό φορώντας μάσκες του σκι και αποχώρησαν από το σημείο πριν φτάσουν εκεί. 

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης (τοπική ώρα Λος Άντζελες), όταν το LAPD έλαβε ανώνυμη κλήση από κάποιον γείτονα για έναν πιθανό εισβολέα. Κατά τη 1 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, οι μαρυτρίες αναφέρουν ότι μερικοί άνδρες φορώντας μάσκες του σκι, εθεάθησαν από τις κάμερες ασφαλείας να σπάνε ένα παράθυρο και να εισβάλλουν στο σπίτι του Κιάνου Ριβς. 

Ένας από τους δράστες έκλεψε ένα όπλο από το σπίτι και έτρεξε να διαφύγει. Δεν έγινε γνωστό εάν εκλάπησε κάτι άλλο, όμως ο Reeves έλειπει εκείνες τις ώρες από το σπίτι του. Οι αστυνομικοί κοιτούν βίντεο από τις γύρω κάμερες ασφαλείας του σπιτιού και των γειτονικών σπιτιών για στοιχεία. 

O σταρ των ταινιών John Wick έχει γίνει ξανά στόχος διαρρηκτών και εισβολέων από παρόμοιες απόπειρες στο παρελθόν, καθώς το 2014 ήρθε αντιμέτωπος δύο φορές με εισβολείς, αλλά και με έναν τύπο που τον παρακολουθούσε και τον καταδίωκε μπροστά στο σπίτι του

Tags: