Εφιάλτης για τον Keanu Reeves: Τον καταδίωκε stalker στο σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Πήγε στα δικαστήρια ο σταρ των John Wick και Matrix
03 Φεβρουαρίου 2023 14:54
Εφιάλτης για τον Keanu Reeves: Τον καταδίωκε stalker στο σπίτι του (ΦΩΤΟ)

Έναν εφιάλτη ζούσε τον τελευταίο καιρό ο Keanu Reeves στο κατώφλι του σπιτιού του καθώς τον καταδίωκε ένας άγνωστος stalker, με αποτέλεσμα να ζητήσει την βοήθεια των αρχών. 

O 58χρονος αστέρας των ταινιών John Wick και Matrix κατέθεσε αίτημα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες για περιοριστικά μέτρα ενάντια σε έναν 38χρονο άνδρα. Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει παρενοχλήσει, καταδιώξει και καταπατήσει την οικεία του ηθοποιού, έχοντας κάνει μάλιστα επανειλημμένες απρόσκλητες εμφανίσεις στο σπίτι του. 

Σύμφωνα με την δικαστική εντολή που του χορηγήθηκε τελικά, το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει μόνιμη κατοικία και έχει εμπλακεί σε αρκετές υποθέσεις ανησυχητικής και παρενοχλητικής ή απειλητικής συμπεριφοράς από τον Νοέμβριο του 2022. 

Τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε ο Κιάνου Ριβς προστατεύουν και την σύζυγό του, Αλεξάντρα Γκράντ, με τα δικαστικά έγγραφα να αποκαλύπτουν ότι ο Ριβς υπέστη σοβαρή δυσφορία από την παρενοχλητική συμπεριφορά του 38χρονου. 

Από την έρευνα για το άτομο διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει τουλάχιστον έξι "ανεπιθύμητες εμφανίσεις" στο σπίτι του Reeves στην κομητεία του Λος Άντζελες μεταξύ του περασμένου Νοεμβρίου και του φετινού Ιανουαρίου. Ενώ δεν έχουν υπάρξει προηγούμενες δικαστικές υποθέσεις που να αφορούν τον Reeves και τον φερόμενο ως διώκτη του, το άτομο έχει προηγούμενο ποινικό ιστορικό που εκτείνεται σε διάστημα 20 ετών. Αυτό περιλαμβάνει καταδίκες που σχετίζονται με επίθεση, κατοχή ναρκωτικών και κλοπή, καθώς και αντίσταση κατά της σύλληψης και ανάρμοστη συμπεριφορά στο Ρόουντ Άιλαντ. 

Οι έρευνες, επίσης έδειξαν ότι ο 38χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι έχει συγγένεια με τον Keanu Reeves. Aυτό προκύπτει από διάφορες αναρτήσεις του πριν αρχίσει να παρακολουθεί τον Reeves τον Αύγουστο του 2022. Ενώ όλες οι αναρτήσεις περιγράφονται στα δικαστικά έγγραφα ως ασυνάρτητες, σε μία συγκεκριμένα βλέπουμε το άτομο να αυτοαποκαλείται "Jasper Keith Reeves".

Το TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του Reeves, όπου απεικονίζεται ο 38χρονος άνδρας, τον οποίο το άρθρο κατονομάζει ως Brian Dixon. 

Στις αρχές Νοεμβρίου, το άτομο έκανε διαδοχικές εμφανίσεις στο σπίτι του Reeves. Κατά την αρχική του εμφάνιση, επιχείρησε να εισέλθει στο σπίτι πριν βρεθεί κοιμισμένος στην πίσω αυλή του ηθοποιού.

Την επόμενη ημέρα, περίπου 12 ώρες αργότερα, επέστρεψε, αφήνοντας ένα "ύποπτο σακίδιο πλάτης στην ιδιοκτησία του κ. Reeves" που περιείχε διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων ένα "παράξενο" σημείωμα και ένα σετ για εξέταση DNA, το οποίο το άτομο φέρεται να σκόπευε να χρησιμοποιήσει για να αποδείξει ότι αυτός και ο ηθοποιός είναι συγγενείς. Τον Ιανουάριο, το άτομο αυτό επέστρεψε στην ιδιοκτησία του Reeves πολλές φορές και κάποια στιγμή σκαρφάλωσε έναν φράχτη για να αποκτήσει πρόσβαση στο σπίτι του.

Τον Reeves θα τον δούμε σύντομα στο John Wick: Chapter 4 που βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023, καθώς και στη spinoff ταινία "Ballerina" με την Ana De Armas. 

Tags: