ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Keanu Reeves θα παίξει στη σειρά The Devil In The White City σε παραγωγή Martin Scorsese

Από τον Ιανουάριο το ακούγαμε και πλέον είναι επίσημο
04 Αυγούστου 2022 23:50
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Keanu Reeves θα παίξει στη σειρά The Devil In The White City σε παραγωγή Martin Scorsese

Το Deadline μεταφέρει την είδηση ότι ο Keanu Reeves μόλις υπέγραψε τον πρώτο τεράστιο ρόλο του στην τηλεόραση για τη σειρά “The Devil in the White City”. Πρόκειται για ένα δραματικό σόου με παραγωγούς τους Leonardo DiCaprio και Martin Scorsese και αναμένεται να παίξει αποκλειστικά στο Hulu.

Το “The Devil In The White City” είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Erik Larson και αφηγείται την αληθινή ιστορία δύο ανδρών, ενός αρχιτέκτονα και ενός κατά συρροή δολοφόνου, των οποίων η μοίρα συνδέθηκε για πάντα με την Παγκόσμια Έκθεση του Σικάγο το 1893. Ακολουθεί τον Daniel H. Burnham, έναν λαμπρό και σχολαστικό αρχιτέκτονα που αγωνίζεται να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο.

Επίσης, επικεντρώνεται και στον Henry H. Holmes, έναν όμορφο και πανούργο γιατρό που διαμόρφωσε το δικό του φαρμακευτικό "Murder Castle"- ένα παλάτι που χτίστηκε για να αποπλανήσει, να βασανίσει και να ακρωτηριάσει νεαρές γυναίκες.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το 2023, ενώ η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Todd Field, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Sam Shaw. Την παραγωγή έχει αναλάβει και η Paramount Television Studios για το Hulu, καθώς και οι Stacey Sher, Rick Yorn, Emma Koskoff και Jennifer Davisson.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε το υπόλοιπό cast, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.