Now You See Me 3: Η συμμορία ταχυδακτυλουργών επιστρέφει και έχει σκηνοθέτη

Επιστρέφουν οι "Τέσσερις Καβαλάρηδες" για τρελά νέα μαγικά κόλπα και οφθαλμαπάτες
30 Σεπτεμβρίου 2022 21:25
Now You See Me 3: Η συμμορία ταχυδακτυλουργών επιστρέφει και έχει σκηνοθέτη

Η σειρά ταινιών "Now You See Me" ετοιμάζεται και επίσημα για επιστροφή με τους "Τέσσερις Καβαλάρηδες" έτοιμους για περισσότερα νέα μαγικά κόλπα και οφθαλμαπάτες. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline η Lionsgate έδωσε την καρέκλα του σκηνοθέτη του Now You See Me 3 στον Ruben Fleischer, ο οποίος πρόσφατα μετράει δύο blockbuster επιτυχίες, τα Venom ($850+ εκατ.) και "Uncharted" ($400 εκατ.). To σενάριο υπογράφει ο οσκαρικός Eric Warren του Top Gun: Maverick, μαζί με τον Seth Grahame-Smith. 

Βέβαια, είναι αμφίβολο ποιοι από τη συμμορία των Four Horsemen θα επιστρέψουν. Στις προηγούμενες ταινίες είδαμε τους Jesse EisenbergWoody HarrelsonDave Franco, και Isla Fisher, με την Lizzy Caplan να την αντικαθιστά στο Now You See Me 2, στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Daniel Radcliffe και Michael Caine.  

Μπορεί το sequel του Now You See Me να μην άρεσε και τόσο στους κριτικούς ;όταν κυκλοφόρησε το 2016, αλλά κατάφερε να είναι μια τίμια επιτυχία στο box office, φέρνοντας το franchise σε συνολική συγκομιδή της τάξης των $686.6 εκατομμυρίων