Τι γίνεται με το Now You See Me 3; Έχουμε τα νεότερα από έναν σταρ της ταινίας

Ο Jesse Eisenberg αποκαλύπτει τα εκ των έσω για την πρόοδο του έ
12 Μαρτίου 2024 20:11
Τι γίνεται με το Now You See Me 3; Έχουμε τα νεότερα από έναν σταρ της ταινίας

Εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στα σκαριά το Now You See Me 3 αλλά μια λόγω προβλημάτων στην παραγωγή και μια λόγω της πανδημίας, το project έδειχνε να έχει βαλτώσει.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο, η Lionsgate ανακοίνωσε επίσημα το Now You See Me 3 με τον Ruben Fleischer να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, έχοντας στις πλάτες του τα "Zombieland" και "Venom". 

Βάσει των νεότερων πληροφοριών που αποκαλύπτει ο ένας εκ των σταρ της ταινίας, ο Jesse Eisenberg, όλα πάνε καλά. Η τρίτη ταινία των ληστρικών ταινιών με την διαβόητη συμμορία των ταχυδακτυλουργών φαίνεται πως έχει προχωρήσει αρκετά και μιλώντας στο Collider, ο Eisenberg αποκάλυψε ότι οι 'Τέσσερις Καβαλάρηδες" μπορεί να επιστρέψουν μπροστά στις κάμερες πριν το τέλος του 2024

"Πράγματι διάβασα το σενάριο. Ελπίζω να το γυρίσουμε μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Νομίζω ότι έτσι θα γίνει, τουλάχιστον έτσι δείχνει μέχρι τώρα και ναι είναι φοβερό" είπε ο Eisenberg στο Collider. 

Αναφέρθηκε ακόμη στο σενάριό του λέγοντας τα εξής: "Είναι τόσο παράξενο να βλέπεις κάτι τέτοιο επειδή φαντάζει και τόσο προφανές και κάτι που θα έπρεπε να είναι κοινότυπο, αλλά στην πραγματικότητα είναι εντελώς το αντίθετο. Το ότι έχουμε ένα τέτοιο franchise, μια τέτοιου βεληνεκούς χολιγουντιανή ταινία που να αφορά την ομαδικότητα και την εξυπνάδα, αντί να προωθεί τη βία."

Στην ανακοίνωση της Lionsgate είχε αναφερθεί από τον CEO, Joe Drake, ότι το NYSM 3 θα ήταν μια "ολόφρεσκια εκδοχή" της heist ταινίας με τους ταχυδακτυλουργούς. Είναι αμφίβολο μέχρι και σήμερα, ποιοι από τη συμμορία των Four Horsemen θα επιστρέψουν για το Now You See Me 3.

Στις προηγούμενες ταινίες είδαμε τους Jesse EisenbergWoody HarrelsonDave Franco, και Isla Fisher, με την Lizzy Caplan να την αντικαθιστά στο Now You See Me 2, στο οποίο συμμετείχαν επίσης από την πρώτη ταινία οι Mark Ruffalo, Morgan Freeman, και Michael Caine συν τον Daniel Radcliffe.

Την πρώτη ταινία είχε σκηνοθετήσει ο Louis Leterrier (Fast X, The Incredible Hulk, Lupin) το 2013, ενώ το Now You See Me 2 ο Jon M. Chu (Searching). 

Το sequel του Now You See Me μπορεί να μην άρεσε και τόσο στους κριτικούς όταν κυκλοφόρησε το 2016, αλλά κατάφερε να είναι μια τίμια επιτυχία στο box office, φέρνοντας το franchise σε συνολική συγκομιδή της τάξης των $686.6 εκατομμυρίων. Οι δυο ταινίες είχαν budget παραγωγής της τάξης των $75 εκατ. και $90 εκατομμυρίων αντιστοίχως.