Zombieland 2 | Η πρώτη αφίσα είναι από μόνη της μία ‘10 year challenge’!

Η απίθανη κομπανία επιζώντων και εξολοθρευτών ζόμπι επανέρχεται δριμύτερη
30 Ιανουαρίου 2019 19:49
Zombieland 2 | Η πρώτη αφίσα είναι από μόνη της μία ‘10 year challenge’!

Κυκλοφόρησε η πρώτη αφίσα της επερχόμενης μαύρης κωμωδίας Zombieland 2, το sequel της σπαρταριστής μεταποκαλυπτικής μυθοπλασίας με ζόμπι την οποία σκηνοθετεί βεβαίως ο Ruben Fleischer.

Στο εν λόγω κινηματογραφικό εγχείρημα της Sony Pictures, οι συνεργάτες και σεναριογράφοι του Deadpool I,II, Rhett Reese και Paul Wernick θα επεξεργαστούν τους διαλόγους.

Στην πολυαναμενόμενη αυτή συνέχεια, επιστρέφουν στις γνώριμες ερμηνείες τους οι πρωταγωνιστές Jesse Eisenberg (Now You See Me) ως ο ‘Columbus’, Woody Harrelson (True Detective, The Hunger Games movies) ως ο ‘Tallahassee’, Emma Stone (La La Land, The Favourite) ως η ‘Wichita’ και η Abigail Breslin (Scream Queens) ως η αδερφή της, ‘Little Rock’.

Οι ήρωες που ενσαρκώνουν οι διάσημοι ηθοποιοί θα αγωνιστούν να γλιτώσουν από μία 2η επιδρομή ζωντανών-νεκρών, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι πτοούνται και από τα έσχατα του κόσμου!

Τα γυρίσματα του Zombieland 2 ξεκινούν σύντομα, με πιθανή ημερομηνία διανομής της ταινίας φέτος τον Οκτώβριο, γιορτάζοντας έτσι την επέτειο συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την πρεμιέρα του 1ου φιλμ που αναδείχθηκε σε τεράστιο blockbuster.