Zombieland 2 | O Avan Jogia είναι η νέα προσθήκη του cast

Το sequel της διάσημης ζόμπι-Αποκάλυψης του Ruben Fleischer έρχεται το 2019!
09 Δεκεμβρίου 2018 17:17
Zombieland 2 | O Avan Jogia είναι η νέα προσθήκη του cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Avan Jogia (Victorious, Now Apocalypse) υπέγραψε για την συμμετοχή του στο Zombieland 2, την 2η ταινία της αντισυμβατικής μεταποκαλυπτικής μαύρης κωμωδίας με ζόμπι την οποία σκηνοθετεί φυσικά ο Ruben Fleischer.

Στο εν λόγω project της Sony, οι συνεργάτες και σεναριογράφοι του Deadpool I,II, Rhett Reese και Paul Wernick ανέλαβαν να επιμεληθούν τα κείμενα. Ο Jogia θα υποδυθεί τον ‘Berkeley’,  έναν καρδιοκατακτητή μουσικό.

Στην πολυσυζητημένη αυτή κινηματογραφική συνέχεια, επανέρχονται δριμύτεροι στους γνώριμους ρόλους τους τα μέλη του κύριου cast, δηλαδή ο Jesse Eisenberg (Now You See Me) ως ο ‘Columbus’, ο Woody Harrelson (True Detective, The Hunger Games movies) ως ο ‘Tallahassee’, η Emma Stone (La La Land, The Favourite) ως η ‘Wichita’ και η Abigail Breslin (Scream Queens) ως η αδερφή της, ‘Little Rock’.

Οι φιγούρες που ενσαρκώνουν θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν από ένα 2ο κύμα αιμοδιψών ζωντανών-νεκρών, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ήρθε και η συντέλεια του κόσμου κατά την γνώμη τους!

Οι διαδικασίες παραγωγής του Zombieland 2 αρχίζουν τον Ιανουάριο του 2019, με πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου, γιορτάζοντας έτσι μία δεκαετία από την προβολή του 1ου φιλμ που αναδείχθηκε σε τεράστια εισπρακτική επιτυχία.