Το Wonder Woman 3 θα έρθει κανονικά παρά το μπάχαλο στην Warner Bros.

Ναι, η Gal Gadot θα επιστρέψει
10 Αυγούστου 2022 22:27
Το Wonder Woman 3 θα έρθει κανονικά παρά το μπάχαλο στην Warner Bros.

Μπορεί το DCEU να αντιμετωπίζει κάποια «θεματάκια» τις τελευταίες ημέρες με όλα αυτά που έχουν συμβεί στη Warner Bros, το Batgirl και άλλες ταινίες, αλλά η εταιρία έχει πλέον ένα μεγάλο πλάνο για όλες τις ταινίες της DC. Τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει διάφορες ειδήσεις στα φώτα της δημοσιότητας που αφορούν το Wonder Woman και την Gal Gadot και αν όντως θα κυκλοφορήσει.

Όπως μεταφέρει το The Direct, η διάσημη ηθοποιός θα επιστρέψει κανονικά για την 3η ταινία, καθώς και η Patty Jenkins για τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, η Gadot θα εμφανιστεί στο Shazam: Fury of the Gods, καθώς και στο επερχόμενο The Flash.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο “Twitter Spaces”, ο δημοσιογράφος Umberto Gonzalez είπε τα εξής:

Η Gal Gadot θα εμφανιστεί και σε μερικές άλλες ταινίες, που δεν πρόκειται να σας τις χαλάσω….Είναι και σε μερικές ταινίες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο μέλλον. Είναι μία ομαδική παίκτρια, οπότε νομίζω ότι θα βρίσκεται κανονικά εδώ πέρα. Η θέση της στο DCEU είναι ασφαλής.

Την τελευταία φορά που οι fans είδαν την Gal Gadot ως Wonder Woman ήταν το 2020 στο Wonder Woman 1984. Παρόλο που πολλοί ενθουσιάστηκαν με το αρχικό φιλμ, το sequel δεν άρεσε σε πολλούς. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως η Warner Bros. Discovery έχει δώσει ήδη το πράσινο φως για το Wonder Woman 3.

Η Gal Gadot είχε δηλώσει πρόσφατα τα εξής:

Τώρα μιλάμε! Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε στο ενδιάμεσο του να δουλέψουμε το σενάριο και να ξεκινήσει η παραγωγή της 3ης ταινίας, οπότε όλα τα γρανάζια γυρνάνε και είμαι σούπερ σούπερ ενθουσιασμένη για τους fans που θα δουν το Wonder Woman 3 όταν είναι έτοιμο.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.