Η DC δεν ενδιαφέρεται να κάνει νέα ταινία με την Wonder Woman

Τουλάχιστον όχι τώρα
15 Μαρτίου 2024 08:56
Η DC δεν ενδιαφέρεται να κάνει νέα ταινία με την Wonder Woman

Η γνωστή σκηνοθέτρια, Patty Jenkins, έδωσε μια νέα συνέντευξη και μίλησε για το μέλλον της στο Χόλιγουντ, καθώς και για μία ταινία που πολλοί θα περίμεναν, αλλά τελικά δεν προχώρησε ποτέ. Φυσικά αναφερόμαστε στο Wonder Woman 3, το οποίο τελικά έμεινε στο «ράφι» της DC πριν από καιρό, με την Jenkins να αποχωρεί από το project.

Πριν συνεχίσουμε με τις δηλώσεις της για το Wonder Woman 3, να σας πούμε κάπου εδώ, ότι η Jenkins επέστρεψε στο Star Wars Rogue Squadron για την αναβίωσή του, παρόλο που είχε -ουσιαστικά- ακυρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2022. Παρόλο που το μέλλον της ταινίας δεν ήταν λαμπρό (κανονικά θα κυκλοφορούσε τον Δεκέμβριο του 2023), φαίνεται ότι η Lucasfilm και η Jenkins ήρθαν σε νέα συμφωνία και τώρα ετοιμάζεται το σενάριο.

Τώρα, η Jenkins είχε σκηνοθετήσει τις προηγούμενες δύο ταινίες με την Gal Gadot και αποκάλυψε ότι επέστρεψε τελικά στο Star Wars Rogue Squadron ύστερα από την αποχώρησή της από το Wonder Woman 3. Όταν τελικά έκοψε τη συνεργασία της με την Warner Bros. και τα DC Studios, η σκηνοθέτρια είπε:

Όταν το Wonder Woman 3 ακυρώθηκε, η LucasFilm και εγώ είπαμε: Α, πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτή τη συμφωνία.

Αναλογιζόμενη την αποχώρησή της από την DC και το Wonder Woman 3, η Jenkins είπε ότι πλέον η Warner Bros. δεν ενδιαφέρεται να κάνει κάποια νέα ταινία με αυτή την ηρωίδα προς το παρόν.

Δεν ενδιαφέρονται να κάνουν κάποια Wonder Woman ταινία προς το παρόν. Δεν είναι εύκολη υπόθεση με αυτό που συμβαίνει στην DC.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι όταν η Jenkins έφυγε από το project είχε γράψει:

Ποτέ δεν έφυγα. Ήμουν ανοιχτή στο να σκεφτώ το οτιδήποτε μου ζητηθεί. Δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα που θα μπορούσε να προχωρήσει. Η DC είναι προφανώς θαμμένη στις αλλαγές που πρέπει να κάνει, επομένως καταλαβαίνω ότι οι αποφάσεις της είναι δύσκολες αυτή τη στιγμή.

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη της Patty Jenkins παρακάτω.