Gal Gadot: Το σενάριο του Red Notice 2 είναι… “ουάου”

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για το sequel
26 Ιουνίου 2023 18:40
Gal Gadot: Το σενάριο του Red Notice 2 είναι… “ουάου”

Η Gal Gadot μίλησε κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του TUDUM event για την επερχόμενη ταινία της Heart of Stone, που θα παίξει σύντομα στο Netflix. Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός είπε δυο λόγια και για το Red Notice 2, τη συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ταινίας με πρωταγωνίστρια εκείνη και τους Ryan Reynolds και Dwayne Johnson.

Έχει περάσει αρκετός καιρός που ακούστηκε κάτι για το sequel και τώρα έρχεται η Gadot να δώσει στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το Red Notice 2 έχει πάρει το πράσινο φως από το Netflix από τον Ιανουάριο του 2022.

Η Gal Gadot επιβεβαίωσε τώρα ότι το σενάριο για το Red Notice 2 το έχει στα χέρια της και ότι όλη η παραγωγή μιλάει γι΄ αυτό, κάτι που όπως λέει το Collider, μπορεί να σημαίνει ότι τα γυρίσματα ίσως ξεκινήσουν σύντομα.

Οι δηλώσεις της ήταν οι εξής:

Όλοι μιλάμε για το Red Notice 2. Δεν ξέρω αν μπορώ να πω κάτι. Έχω ήδη διαβάσει ήδη το σενάριο και είναι…ουάου! Είμαστε όλοι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι.

Αυτά ήταν τα λόγια της Gadot για το Red Notice 2, του οποίου το σενάριο έχει λοιπόν ολοκληρωθεί και φαίνεται ότι εντυπωσίασε και εκείνη αλλά και ολόκληρη την παραγωγή. Στο sequel εκτός από εκεί, θα επιστρέψει και ο Ryan Reynolds, αλλά και ο Dwayne Johnson. Επιπροσθέτως, οι παραγωγοί της ταινίας, Beau Flynn και Hiram Garcia δήλωσαν πέρυσι ότι ίσως το Red Notice 2 και το Red Notice 3 γυριστούν back-to-back. Ναι, απ’ ότι φαίνεται το Netflix ετοιμάζει ήδη και την 3η ταινία.

Συνολικά, το Red Notice σημείωσε πάνω από 392 εκατομμύρια ώρες θέασης -βάσει του νέου συστήματος μέτρησης του Netflix- στον πρώτο μήνα του και έτσι ξεπέρασε το Bird Box που μέχρι πρότινος ήταν η κορυφαία σε ώρες θέασης ταινία στην ιστορία της υπηρεσίας.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο το Red Notice 2.