Η Wonder Woman θα επιστρέψει με Gal Gadot για το νέο σύμπαν της DC

Η ταινία ψήνεται λέει και πάλι η διάσημη ηθοποιός
03 Αυγούστου 2023 00:28
Η Wonder Woman θα επιστρέψει με Gal Gadot για το νέο σύμπαν της DC

Η Gal Gadot θα επιστρέψει και πάλι στην DC και πρόκειται να υποδυθεί για άλλη μια φορά την Wonder Woman, στο νέο σύμπαν που πρόκειται να δημιουργήσει ο James Gunn και ο Peter Safran ως τα νέα «κεφάλια» των DC Studios.

Τις νέες πληροφορίες φέρνει στη δημοσιότητα το Comicbook, το οποίο λέει ότι παρόλο που η Patty Jenkins δε θα βρίσκεται στο Wonder Woman 3, η ταινία θα έρθει κανονικά με την Gal Gadot στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι η ταινία έχει απλώς ακυρωθεί, αλλά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει τελικά.

Η Gal Gadot μίλησε για τη νέα της ταινία, το Heart of Stone στον Chris Killian του ComicBook και αποκάλυψε ότι εκείνη εργάζεται πάνω στο Wonder Woman 3 μαζί με τους Gunn και Safran. Οι δηλώσεις της ήταν οι εξής:

Μου αρέσει να υποδύομαι την Wonder Woman. Είναι πολύ μέσα στην καρδιά μου. Από όσα άκουσα από τον James και τον Peter, θα αναπτύξουμε το Wonder Woman 3 μαζί.

Πρόσφατα άλλωστε η Gadot μίλησε ξανά για το project και είχε δώσει ευχάριστα νέα στους fans. Περπατώντας στο κόκκινο χαλί του TUDUM οι δημοσιογράφοι ήθελαν να μάθουν αν υπάρχει κάτι νεότερο για το μέλλον της στο σύμπαν της DC και η Gadot απάντησε με τέτοιο τρόπο, που έκλεισε το μάτι για την επικείμενη επιστροφή της.

Η απάντησή της ήταν όσο πιο ξεκάθαρη θα μπορούσε να είναι τη δεδομένη στιγμή, εφόσον δεν έχουν μπει ακόμη υπογραφές, αλλά η Gal Gadot επιβεβαίωσε πρακτικά ότι γίνονται διεργασίες ώστε να επιστρέψει ως Diana Prince/Wonder Woman στο νεοσύστατο DC Universe.

Ο James Gunn βρίσκεται επί ποδός για το Superman: Legacy αλλά και για την οικοδόμηση του υπόλοιπου DC Universe και του "Chapter 1", μαζί με τον Co-CEO των DC Studios, Peter Safran.