Gal Gadot: Κλείνει το μάτι για την επιστροφή της ως Wonder Woman στο νέο DC Universe

Ευθέως απάντησε η Gal Gadot στο ενδεχόμενο
20 Ιουνίου 2023 21:28
Gal Gadot: Κλείνει το μάτι για την επιστροφή της ως Wonder Woman στο νέο DC Universe

Η Gal Gadot θεωρείται ως την απόλυτη ηθοποιό για την ενσάρκωση της Wonder Woman στη μεγάλη οθόνη αλλά με την DC να πατάει το κουμπί του reset στο κινηματογραφικό της σύμπαν, το μέλλον της είναι αβέβαιο παρά τα cameos που έχει πραγματοποιήσει στις πρόσφατες ταινίες που αποτελούν μέρος του παλιού DCEU. Άλλωστε πριν από μερικό καιρό μάθαμε ότι ακυρώθηκε το Wonder Woman 3 που βρισκόταν στα σκαριά δια χειρός Patty Jenkins. 

Στο πλαίσιο του Netflix TUDUM event που έγινε πριν από μερικές ημέρες στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, η εκθαμβωτική 38χρονη σταρ έδωσε το παρόν λόγω του ότι πρωταγωνιστεί στη νέα blockbuster ταινία δράσης του Netflix με τίτλο "Heart of Stone". Περπατώντας στο κόκκινο χαλί του TUDUM οι δημοσιογράφοι ήθελαν να μάθουν αν υπάρχει κάτι νεότερο για το μέλλον της στο σύμπαν της DC και η Gadot απάντησε με τέτοιο τρόπο, που έκλεισε το μάτι για την επικείμενη επιστροφή της. 

Η απάντησή της ήταν όσο πιο ξεκάθαρη θα μπορούσε να είναι τη δεδομένη στιγμή, εφόσον δεν έχουν μπει ακόμη υπογραφές, αλλά η Gal Gadot επιβεβαίωσε πρακτικά ότι γίνονται διεργασίες ώστε να επιστρέψει ως Diana Prince/Wonder Woman στο νεοσύστατο DC Universe

Υπάρχουν πράγματα που βρίσκονται υπό επεξεργασία παρασκηνιακά και μόλις έρθει η σωστή στιγμή, θα το μάθετε και εσείς. 

Αυτή η απάντηση μόνο τυχαία δεν είναι την ώρα που ο James Gunn βρίσκεται επί ποδός για το Superman: Legacy αλλά και για την οικοδόμηση του υπόλοιπου DC Universe και του "Chapter 1", μαζί με τον Co-CEO των DC Studios, Peter Safran. Ίσως προς την φετινή SDCC 2023 να επιβεβαιωθεί η επιστροφή της ή να έχουμε περισσότερα σχετικά νέα; Μένει να φανεί. 

Η ταινία της Heart of Stone κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου στο Netflix.