Heart of Stone: Η Gal Gadot σώζει τον κόσμο στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer
18 Ιουνίου 2023 11:30
Heart of Stone: Η Gal Gadot σώζει τον κόσμο στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix παρουσίασε το πρώτο trailer για το επερχόμενο κατασκοπευτικό θρίλερ Heart of Stone, με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot ως μυστική πράκτορα που πρέπει να σταματήσει μια παγκόσμια απειλή. Το trailer αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Tudum event της streaming υπηρεσίας το Σάββατο, όπου η Gadot εμφανίστηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Jamie Dornan και Alia Bhatt.

Το Heart of Stone ακολουθεί την Rachel Stone (Gadot), μια κατάσκοπο που εργάζεται για την Charter, μια μυστική ειρηνευτική οργάνωση που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να αποτρέψει καταστροφές. Όταν το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της Charter, γνωστό ως Heart, κλέβεται από έναν χάκερ ονόματι Keya Dhawan (Bhatt), η Stone ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή για να την ανακτήσει και να σώσει τον κόσμο.

Το trailer εστιάζει στις τρομερές ικανότητες της πρωταγωνίστριας, καθώς αντιμετωπίζει διάφορες προκλήσεις και εχθρούς, δείχνοντας από κυνηγητά με μοτοσικλέτα και άλματα με αλεξίπτωτο μέχρι πυροβολισμούς και εκρήξεις.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Tom Harper, ο οποίος στο παρελθόν είχε επιμεληθεί τις ταινίες The Aeronauts και Wild Rose. Το σενάριο είναι γραμμένο από τους Greg Rucka και Allison Schroeder, βασισμένο σε πρωτότυπη ιστορία του Rucka. Η Gadot είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός, μαζί με τους Harper, Rucka και Patty Whitcher.

Το Heart of Stone θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 11 Αυγούστου και είναι ένα από τα πολλά projects που έχει κάνει η Gadot για την streaming πλατφόρμα. Για την ιστορία, η ηθοποιός αναμένεται να ενσαρκώσει και την Hedy Lamarr στο μέλλον, για μια βιογραφική σειρά του Netflix.