Το Batgirl ακυρώθηκε από την Warner Bros. (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Τι συμβαίνει με το φιλμ;
03 Αυγούστου 2022 08:39
Το Batgirl ακυρώθηκε από την Warner Bros. (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Σύμφωνα με εκπρόσωπό της, η Warner Bros. είπε τα εξής:

Η απόφαση να μην κυκλοφορήσει το Batgirl αντανακλά τη στρατηγική αλλαγή της ηγεσίας μας, καθώς σχετίζεται με το σύμπαν της DC και το HBO Max. Η Leslie Grace είναι μια απίστευτα ταλαντούχα ηθοποιός. Aυτή η απόφαση δεν αφορά την ερμηνεία της.

(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι η Warner Bros. έβαλε στο ράφι την ταινία της Batgirl. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει -τουλάχιστον για τώρα- ούτε στους κινηματογράφους, αλλά ούτε και στο HBO Max.

Την είδηση αυτή φέρνουν στη δημοσιότητα τα New York Post και The Wrap, τα οποία σύμφωνα με πηγές, λένε ότι οι Warner Bros. και DC Films αποφάσισαν να «κόψουν» την ταινία από την κυκλοφορία της. Τα γυρίσματα του Batgirl πραγματοποιήθηκαν πριν αρκετό καιρό και μάλιστα η παραγωγή κόστισε στην Warner περισσότερα από $90 εκατομμύρια. Μάλιστα, είχε φανεί παράξενο σε πολλούς που στην Comic-Con 2022, το Batgirl δεν υπήρχε πουθενά.

Παρά το γεγονός ότι η ταινία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της παραγωγής, φαίνεται πως θα αργήσετε πολύ ή δε θα δείτε καθόλου την Batgirl της Leslie Grace. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι πριν λίγο καιρό είχαμε μάθει από την ίδια την πρωταγωνίστρια ότι είχε πέσει ήδη στο τραπέζι το Batgirl 2.

H

Το αρχικό πλάνο της Warner Bros. ήταν να κυκλοφορήσει το Batgirl ως “Original” ταινία στο HBO Max, αλλά φαίνεται πως ούτε αυτό θα συμβεί, τουλάχιστον όχι το 2023 που το περιμέναμε.

Σύμφωνα με το NY Post, το Batgirl είχε πολύ κακή απόδοση σε κάποιες πρώιμες προβολές που οδήγησε την εταιρία να μειώσει το προσωπικό της. Το Variety, εν τω μεταξύ λέει πως η Warner Bros. θέλει οι ταινίες της DC να έχουν το μέγεθος ενός blockbuster και να κυκλοφορούν αμέσως στο σινεμά και όχι στις streaming υπηρεσίες.

Σε αυτή την ταινία εκτός από την Batgirl θα βλέπαμε ξανά τον Michael Keaton ως Batman, καθώς και τους Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) ως τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα ήταν ο Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. Tο σενάριο της ταινίας έχει γράψει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

Μέχρι στιγμής, η Warner Bros. δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.