Deadpool 3: Ο Ryan Reynolds άρχισε την προπόνηση και ξέρετε τι σημαίνει (ΦΩΤΟ)

Προετοιμασία πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα
03 Αυγούστου 2022 22:52
Deadpool 3: Ο Ryan Reynolds άρχισε την προπόνηση και ξέρετε τι σημαίνει (ΦΩΤΟ)

Ακόμη και μετά τη San Diego Comic-Con 2022 δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Deadpool 3, την ώρα που γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα του Phase 5 του MCU

Το ασφαλές στοίχημα που μπορούμε να πούμε είναι πως το threequel με τον Ryan Reynolds θα αποτελέσει μέρος του MCU Phase 6, καθώς για εκεί δεν γνωρίζουμε πολλά και υπάρχουν αρκετά κενά slots που μπορεί να χωρέσει

Ωστόσο φαίνεται ότι το project προχωράει και η νεότερη ανάρτηση του Ryan Reynolds από το Instagram του αναφέρει έμμεσα -και σύναμμα ξεκάθαρα- ότι ξεκινά την προετοιμασία του για το Deadpool 3. Ανέβασε δύο φωτογραφίες μαζί με τον γυμναστή του και τη λεζάντα "Και κάπως έτσι ξεκινάει..." με δύο emojis που συμβολίζουν το κόκκινο της στολής του Deadpool και τα σπαθιά του. 

Το ότι ξεκινάει να προπονείται για να μπει σε φόρμα σημαίνει ένα πράγμα, ότι σε μερικούς μήνες ξεκινούν τα γυρίσματα του Deadpool 3. 

Οι φωτογραφίες του Ryan Reynolds στο Instagram: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DON SALADINO (@donsaladino)

 

Το Deadpool 3 θα αποτελέσει επίσης την πρώτη ταινία του franchise υπό την ηγεσία της Marvel Studios και θα είναι επιβεβαιωμένα η πρώτη R-rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία του MCU. 

Πρόσφατα, ο mastermind του MCU, Kevin Feige, δήλωσε ότι το threequel θα έχει τεράστια κλίμακα και θα αλλάξει τα δεδομένα, όπως έγινε με το Avengers: Infinity War. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία ούτε παράθυρο κυκλοφορίας για το Deadpool 3. 

Το D23 Expo event θα διεξαχθεί μεταξύ 9-11 Σεπτεμβρίου και εκεί αναμένονται σημαντικές και μεγάλες ανακοινώσεις για το μέλλον του MCU και όχι μόνο.