Deadpool & Wolverine: Πρέπει να δείτε όλες τις ταινίες της Marvel για να καταλάβετε την ταινία;

Την απάντησή του δίνει ο Shawn Levy
26 Απριλίου 2024 11:35
Deadpool & Wolverine: Πρέπει να δείτε όλες τις ταινίες της Marvel για να καταλάβετε την ταινία;

Πολλοί είναι μάλλον εκείνοι που αναρωτιούνται αν χρειάζεται να έχουν παρακολουθήσει όλες τις ταινίες της Marvel για να καταλάβουν την υπόθεση του Deadpool & Wolverine. Αν είστε από αυτούς, λοιπόν, να σας πούμε ότι την απάντησή του έρχεται τώρα να δώσει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Shawn Levy.

Όπως μαθαίνουμε από το Apnews, ο Levy επιβεβαίωσε ότι ο κόσμος δε χρειάζεται να έχει γνώστη, να κάνει έρευνα ή να έχει παρακολουθήσει όλες τις ταινίες του Marvel Cinematic Universe (MCU), για να καταλάβει το Deadpool & Wolverine.

Με μία πολύ λιτή απάντηση, ο Levy δήλωσε τα εξής:

Έκανα αυτή την ταινία με σεβασμό και ευγνωμοσύνη προς όλους τους θαυμαστές που έχουν απόλυτη ευχέρεια στη μυθολογία και την παράδοση αυτών των χαρακτήρων και αυτού του κόσμου. Αυτή η ταινία είναι φτιαγμένη για την ψυχαγωγία του κοινού, χωρίς να χρειάζεται καμία υποχρέωση ή να κάνει κάποιος έρευνα.

Έτσι φαίνεται ότι μάλλον δε θα χρειάζεται να έχετε κάνει έρευνα από πιο πριν, αλλά ούτε να έχετε παρακολουθήσει όλες τις ταινίες του MCU για να καταλάβετε την ιστορία της ταινίας.

Ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Το cast του Deadpool & Wolverine αποτελείται από τους: Ryan Reynolds (Deadpool), Hugh Jackman (Wolverine), Morena Baccarin, Stefan Kapicic, Shioli Kutsuna, Brianna Hildebrand, Yukio, Karan Soni, Leslie Uggams και Rob Delaney.

Ακούγεται έντονα η συμμετοχή της Jennifer Garner ως Elektra αλλά και της Taylor Swift που θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men, ενώ έχουν ακουστεί και πάρα πολλές εκπλήξεις και cameos στο Deadpool 3.

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στι 25 Ιουλίου του 2024.