Υπάρχει μια απίθανη σύμπτωση στο νέο trailer του Deadpool & Wolverine!

Που έφερε την έκπληκτη αντίδραση του Ryan Reynolds
24 Απριλίου 2024 15:36
Υπάρχει μια απίθανη σύμπτωση στο νέο trailer του Deadpool & Wolverine!

Ανάμεσα στα πάμπολλα easter eggs του νεότερου trailer του Deadpool 3 (ή όπως επίσημα τιτλοφορείται "Deadpool & Wolverine"), τα οποία πέρασαν για μερικά καρέ από τα μάτια σας, υπήρχε και ένα που μόνο μια μερίδα μουσικόφιλων θα ανακάλυπτε. 

Αυτό το μοναδικό easter egg στο σχεδόν δυόμιση λεπτών trailer όμως δεν ήταν παρά μια απίθανη σύμπτωση. Μέσα στις κοφτερές meta ατάκες του Deadpool και τα μπινελίκια του Logan, το trailer έδεσε ολόσωστά χάρις το κομμάτι "Like A Prayer" της Madonna το οποίο είχε σημείωσε τεράστια επιτυχία στα 80s. 

Και θα αναρωτιέστε εύλογα ποια είναι η σύμπτωση μεταξύ της περιπέτειας του Ryan Reynolds και του Hugh Jackman στο MCU, με το hit της Μαντόνα. Σύμφωνα λοιπόν με τον λογαριασμό Old School 80s που αναρτεί τέτοιου είδους περιεχόμενο, η ημέρα που κυκλοφόρησε το trailer συμπίπτει με το ξεκίνημα της παντοδυναμίας του "Like a Prayer" στην κορυφή των charts του Billboard. 

Ήταν 22 Απριλίου του 1989 όταν τo άλμπουμ της Madonna, Like A Prayer, ξεκίνησε ένα σερί έξι εβδομάδων στο Νο.1 των charts του Billboard, ενώ την ίδια μέρα το single του επίσης, ξεκίνησε ένα σερί τριών εβδομάδων στο Νο. 1 των Billboard Hot 100. 

Την διαπίστωση αυτή έκανε ο ίδιος ο Ράϊαν Ρέϊνολντς ο οποίος ανήρτησε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ την αντίδρασή του, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν είχε προσχεδιαστεί, κι ας δένει απόλυτα σαν ένα ακόμη μάρκετινγκ τρικ της Marvel Studios. 

"Σας το ορκίζομαι στον Ιησού της Marvel, δεν το είχαμε σχεδιάσει" έγραψε Reynolds στο Χ, χρησιμοποιώντας την ατάκα του Deadpool από την τρίτη του ταινία, όπου βαφτίζει τον εαυτό του ως "Μεσσία/Ιησού της Marvel" επειδή του δίνεται η αποστολή να σώσει το Multiverse -όπως είχαμε δει στο teaser του SuperBowl. 

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession θα παίζει τον Paradox και η Emma Corrin της σειράς The Crown την Cassandra Nova, ενώ σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter. 

Ακούγεται έντονα η συμμετοχή της Jennifer Garner ως Elektra αλλά και της Taylor Swift που θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men, ενώ έχουν ακουστεί και πάρα πολλές εκπλήξεις και cameos στο Deadpool 3. 

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στι 25 Ιουλίου του 2024.