Deadpool 3: Ποτήρι της Coca-Cola αποκαλύπτει από κοντά τη στολή του Hugh Jackman!

Η ταινία αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο
10 Απριλίου 2024 10:24
Deadpool 3: Ποτήρι της Coca-Cola αποκαλύπτει από κοντά τη στολή του Hugh Jackman!

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες από νέα πλαστικά ποτήρια της Coca-Cola και αποκαλύπτουν για πρώτη φορά ολόκληρη τη στολή του Hugh Jackman από το Deadpool & Wolverine. Το Deadpool & Wolverine είναι η 3η κατά σειρά ταινία με τον Ryan Reynolds και υπόσχεται να είναι γεμάτη με cameos και εκπλήξεις.

Πλάι του θα βρίσκεται φυσικά και ο Jackman στο ρόλο του Wolverine ύστερα από αρκετά χρόνια που είχε να εμφανιστεί ως Logan. Οι εικόνες και το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω είναι από διαφημιστικά ποτήρια της Coca-Cola από το CinemaCon και δείχνουν για πρώτη φορά σε κοντινό τον Wolverine με την εμβληματική μάσκα του.

Βρείτε το post παρακάτω:

Φυσικά, οι παραπάνω εικόνες δεν αντικατοπτρίζουν πλήρως την εμφάνιση του Wolverine στην ταινία, αλλά μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τη στολή.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession θα παίζει τον Paradox και η Emma Corrin της σειράς The Crown την Cassandra Nova, ενώ σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter. Υπάρχουν και πολλές φήμες με το ποιοι θα εμφανιστούν και μπορείτε να δείτε τη λίστα πατώντας εδώ.

Το Deadpool & Wolverine θα παίξει στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου.