Νέα τρελή φήμη για το Deadpool & Wolverine και για ποιον λόγο γίνονται reshoots

H Marvel ζήτησε παραπάνω cameos...
02 Μαΐου 2024 19:55
Νέα τρελή φήμη για το Deadpool & Wolverine και για ποιον λόγο γίνονται reshoots

Μια νέα φήμη κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα από τον γνωστό insider Daniel Richtman aka @DanielRPK στο Χ, η οποία αφορά το άκρως αναμενόμενο Deadpool & Wolverine και τα reshoots που λαμβάνουν χώρα αυτόν τον καιρό. 

Καταρχήν αποκάλυψε ότι γίνονται κάποια reshoots για το Deadpool 3 -άγνωστο σε ποιο στούντιο- τα οποία θα κρατήσουν για όλον τον Μάιο, την ώρα που η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του φημολογείται ότι οι νέες σκηνές που γυρίζονται είναι για να προστεθούν περισσότερα cameos, κάτι που πρακτικά σημαίνει περισσότερες και τρανταχτές εκπλήξεις για τους fans της Marvel και του κινηματογραφικού της σύμπαντος, το οποίο απεγνωσμένα θέλει ένα τέτοιο "φιλί της ζωής". 

Μάλιστα, ο άλλος γνωστός insider της πλατφόρμας Χ, @MyTimeToShineHello αναφέρει ότι ανάμεσα στα καινούργια cameos που θα προστεθούν θα είναι αυτό του Blade και όχι οποιουδήποτε αλλά του αγαπημένου Wesley Snipes. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι στο Blade Trinity (2004) ο Snipes συμπρωταγωνίστησε με τον Reynolds, ο οποίος εκεί υποδύθηκε το ρόλο του Hannibal King. Αν ισχύσουν αυτές οι φήμες τότε οι meta-αναφορές στην καριέρα του Ρέινολντς δε θα σταματήσουν στις αποτυχημένες θητείες του ως Green Lantern και Wade Wilson (τη βερσιόν του X-Men Origins: Wolverine). 

Πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτή αποτελεί μια ακόμη τρελή φήμη για τα cameos χαρακτήρων της Marvel που θα περιέχει η συνεργασία των Deadpool και Wolverine των Ryan Reynolds και Hugh Jackman. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό της Taylor Swift ως Dazzler και της Jennifer Garner ως Elektra. Μένει να δούμε αν τελικά ισχύουν όλα αυτά ή αποδειχθούν φήμες επιπέδου Doctor Strange in the Multiverse of Madness, όπου ακούγαμε για συμμετοχή του Tom Cruise ως Iron Man και είδαμε πόσο καλά πήγε αυτό.

Βέβαια, ο σκηνοθέτης Shawn Levy δήλωσε πρόσφατα στο AP ότι αυτό το team-up μεταξύ Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν θα είναι όπως το ονειρεύονταν εδώ και δεκαετίες οι fans: "Τόσο στη Disney όσο και στη Marvel, από τα χαμηλότερα ως τα υψηλότερα στρώματά τους, ενθάρρυναν εμένα και τον Ράιαν ώστε να κάνουμε την ταινία ακριβώς όπως την ονειρευόμασταν.

Ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Ιουλίου του 2024.