Η μεγάλη υπόσχεση που δίνει ο Ryan Reynolds για το Deadpool & Wolverine

Δείτε επίσης πλούσιο νέο υλικό από την πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel
02 Μαΐου 2024 22:02
Η μεγάλη υπόσχεση που δίνει ο Ryan Reynolds για το Deadpool & Wolverine

Μερικούς μήνες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Deadpool & Wolverine που θα σημάνει την πολυαναμενόμενη συνεργασία Ryan Reynolds και Hugh Jackman στους αντίστοιχους ρόλους, και έχουμε νεές δηλώσεις από τους συντελεστές. 

Η πιο σημαντική δήλωση όμως προέρχεται από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, τον Ράϊαν Ρέινολντς, o οποίος μίλησε για αυτή στο ειδικό αφιέρωμα του Empire Magazine, όπου το Deadpool 3 θα κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού. Με λίγα λόγια δίνει μια πολύ σημαντική υπόσχεση στους fans της Marvel, οι οποίοι εναποθέτουν πολλές ελπίδες για να ορθοποδήσει το MCU, όπου μεταξύ άλλων κάνει tease πως θα είναι η "πιο Deadpool ταινία στην ιστορία του Deadpool". 

"Θα είναι η πιο Deadpool ταινία στην ιστορία του Deadpool. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει σούπερ ακραία βία, θα είναι τίγκα στα μπινελίκια και τις βρισιές, με όλα τα είδη "meta" χιούμορ και τρέλας" είπε ο Ryan Reynolds. 

Παράλληλα μέσα από το Empire Magazine κυκλοφόρησαν μερικά νέα στιγμιότυπα σε υψηλή ανάλυση που θα δείτε παρακάτω. 

Κυκλοφορούν κιόλας νέες φήμες σχετικά με τα reshoots που γίνονται αυτόν τον καιρό για το Deadpool 3 και τα πιθανά cameos που προστίθενται. 

Ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.

Το "Deadpool & Wolverine" θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Ιουλίου του 2024.