Αλλάζει στρατηγική η Marvel – Τα σχέδιά της για τις ταινίες και τις σειρές της

Θα κυκλοφορεί λιγότερες ταινίες στο σινεμά, αλλά και σόου στο Disney+
08 Μαΐου 2024 11:12
Αλλάζει στρατηγική η Marvel – Τα σχέδιά της για τις ταινίες και τις σειρές της

Η Marvel σταματάει να φέρνει πάνω από τρεις-τέσσερις ταινίες το χρόνο και περισσότερες από δύο σειρές στο Disney+. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι πλέον αλλάζει στρατηγική και σε αυτό έπαιξε ρόλο η μέτρια πορεία διάφορων project που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια. Είναι άλλωστε ευρέως γνωστό ότι πολλές ταινίες της δεν είχαν την ανάλογη επιτυχία σε σχέση με άλλες.

Ο Bob Iger, ο οποίος είναι ο CEO της Disney, έδωσε μια νέα συνέντευξη και αποκάλυψε ότι η Marvel αλλάζει ρότα και σκοπεύει να μην κυκλοφορεί πάνω από 2 ή 3 ταινίες το χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για τις αποκλειστικές σειρές του Disney+, αφού αναμένεται να προβάλλονται το πολύ δύο σόου στην πλατφόρμα κάθε χρόνο.

Επιπροσθέτως, ο Kevin Feige μίλησε στο Empire Magazine και ανακοίνωσε ότι πλέον η εταιρία αισθάνεται «άνετα» με το MCU και φαίνεται ότι στο μέλλον θα εκπλήξει τους fans και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες τους. Μάλιστα, ο Shawn Levy, ο σκηνοθέτης του επερχόμενου, Deadpool & Wolverine, συμπλήρωσε αυτές τις δηλώσεις με τα εξής λόγια:

Θα έπρεπε να ζεις κάτω από μία πέτρα για να μην ξέρεις ότι οι τελευταίες ταινίες της Marvel δεν κατάφεραν να ψήσουν τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο που έκαναν άλλες ταινίες της εταιρίας.

Παράλληλα δημοσιεύτηκε και το εξώφυλλο του νέου τεύχους του Empire που μας δίνει μια νέα ματιά στο Deadpool & Wolverine.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Marvel έχει βάλει σκοπό να επαναφέρει το MCU στις παλιές του δόξες και να φέρνει κάθε χρόνο ταινίες που θα εκπλήξουν τους fans, όπως έκανε άλλωστε με τα Avengers, αλλά και τις ταινίες πριν από το Endgame, όπου θεωρείται η χρυσή εποχή αυτού του σύμπαντος.