Daredevil: Born Again - Μάθαμε πόσα επεισόδια θα έχει η σειρά και πότε περίπου θα κυκλοφορήσει

Παράθυρο πρεμιέρας…ξανά!
15 Μαΐου 2024 10:49
Daredevil: Born Again - Μάθαμε πόσα επεισόδια θα έχει η σειρά και πότε περίπου θα κυκλοφορήσει

Ο Charlie Cox μίλησε για το Daredevil: Born Again και αποκάλυψε πότε να περιμένετε την πρεμιέρα της σειράς στο Disney Plus. Ο ηθοποιός μαζί με τον Vincent D'Onofrio βγήκαν στη σκηνή στην παρουσίαση του Disney Upfront και ανακοίνωσαν ότι η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2025.

Υπό άλλες συνθήκες, η σειρά θα ερχόταν νωρίτερα αλλά να σας υπενθυμίσουμε ότι η παραγωγή είχε σταματήσει τον περασμένο Οκτώβριο λόγω κάποιων αλλαγών. Οι ηθοποιοί επισκέφθηκαν και πάλι το πλατό του νέου Daredevil στις 22 Ιανουαρίου και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πολύ πρόσφατα.

Ο Cox μίλησε στο TVLine, όπου και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι γυρίστηκαν 9 επεισόδια. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Dario Scardapane (The Punisher) αντικατέστησε τους Matt Corman και Chris Ord ως showrunner, με τους σκηνοθέτες του Loki, Justin Benson και Aaron Moorhead να διευθύνουν τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς.

Όταν ανακοινώθηκε το Daredevil: Born Again από την Marvel είχαμε μάθει ότι θα αποτελείται από 18 επεισόδια και αυτό φαίνεται ότι δεν δούλεψε και έπεσαν στα 9. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα, αν η σειρά τα πάει καλά εμπορικά, ίσως συνεχιστεί με νέα επεισόδια στο μέλλον.

Εκτός και τον Vincent D'Onofrio ως Wilson Fisk aka Kingpin, επιστρέφει και ο Wilson Bethel στο ρόλο του Benjamin Pointdexter aka Bullseyse. Στις επιπλέον θετικές επιστροφές είναι αυτές των Deborah Ann Woll και Elden Henson ως Karen Page και Foggy Nelson. Στα νέα πρόσωπα συγκαταλέγονται οι Sandrine Holt, Michael Gandolfini και η Margarita Levieva, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ποιους ακριβώς υποδύονται.

Το Daredevil: Born Again θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus τον Μάρτιο του 2025.