Το νέο παιχνίδι της Marvel είναι δωρεάν και θυμίζει Overwatch στα πρώτα πλάνα του

Έρχεται το PvP shooter με μάχες 6v6 σούπερ ηρώων!
27 Μαρτίου 2024 20:30
Το νέο παιχνίδι της Marvel είναι δωρεάν και θυμίζει Overwatch στα πρώτα πλάνα του

Τον τελευταίο καιρό η Marvel Games ανακοινώνει το ένα παιχνίδι πίσω από το άλλο και μετά το άκρως εντυπωσιακό  "Marvel 1943: Rise of Hydra", ήρθε η ώρα για ένα εντελώς διαφορετικό project με online shooter καταβολές. Ο λόγος για το Marvel Rivals το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα και αποτελεί ένα κράμα του Overwatch της Blizzard και του Valorant της Riot Games με gameplay που θέλει να προσομοιώσει τις μάχες μεταξύ χαρακτήρων της Marvel (ηρώων και κακών), θυμίζοντας επίσης τα "Ultimate Alliance" παιχνίδια.

Πρόκειται για ένα εντελώς δωρεάν hero shooter παιχνίδι με μάχες 6v6, που αναπτύσσει η Netease προς το παρόν μόνο για το PC, όπου οι Avengers, οι X-Men, οι Guardians of the Galaxy και άλλοι ήρωες και κακοί από όλο το Multiverse της Marvel θα παλέψουν. Μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα πρώτο trailer που δίνει μια αρκετά κατατοπιστική ματιά και χορταστική γεύση για το πώς δείχνει και "παίζει" το Marvel Rivals και δείχνει αρκετά υποσχόμενο ειδικά αν είστε λάτρεις του είδους. 

Το highlight στοιχείο του "Rivals" είναι πως οι σούπερ ήρωες της Marvel μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους -κυριολεκτικά- συνδυάζοντας τις επιθέσεις τους για περισσότερο damage όπως για παράδειγμα ότι ο Hulk μπορεί να φορτίσει με gamma ραδιένεργεια τις laser επιθέσεις του Iron Man. Άλλο ένα στοιχείο είναι πως υπάρχουν destructible περιβάλλοντα σε διάφορους χάρτες εμπνευσμένους από το σύμπαν της Marvel ούτως ώστε να τα εκμεταλλευτείτε στη μάχη. 

Προς το παρόν το Marvel Rivals θα λανσαριστεί με 18 ήρωες και villains με το roster να αποτελείται από τους: Black Panther, Doctor Strange, Hulk, Iron Man, Loki, Luna Snow, Magik, Magneto, Mantis, Namor, Peni Parker, Star-Lord, Groot, Rocket Raccoon, Scarlet Witch, Spider-Man, The Punisher και Storm. Ωστόσο, με κάθε νέα σεζόν θα προστίθενται νέοι χαρακτήρες στο ρόστερ. 

Το πρώτο playtestμ όπου θα δοθεί η δυνατότητα να το παίξετε και να το δοκιμάσετε από νωρίςμ θα γίνει τον Μάιο και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώ

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια χορταστική γεύση από το παιχνίδι μέσα από το παρακάτω trailer.