Καθηλώνει με τα γραφικά του το νέο παιχνίδι της Marvel από τη δημιουργό των Uncharted! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτη χορταστική ματιά στο Marvel 1943: Rise of Hydra με Black Panther vs Captain America
20 Μαρτίου 2024 20:46
Καθηλώνει με τα γραφικά του το νέο παιχνίδι της Marvel από τη δημιουργό των Uncharted! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε ανακοινωθεί πως η Skydance Media σε συνεργασία με τη Marvel Games ετοιμάζουν ένα blockbuster παιχνίδι δια χειρός Amy Hennig, δημιουργό των Uncharted παιχνιδιών. Σε αυτό γνωρίζαμε επίσης ότι θα πρωταγωνιστούν οι Captain America και Black Panther, με φόντο το Παρίσι του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Tώρα, στο πλαίσιο του State of Unreal event παρουσιάστηκε επίσημα και έγιναν τα αποκαλυπτήρια του "Marvel 1943: Rise of Hydra" - όπως θα τιτλοφορείται επίσημα. Στο πρώτο Story trailer φυσικά εστιάζει στην πλοκή του παιχνιδιού, η οποία θα διαδραματίζεται σαν ένα κατασκοπικό θρίλερ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ενάντια στους Ναζί. Μόνο που στο σύμπαν της Marvel γνωρίζουμε ότι οι Ναζί δεν είναι παρά η διαβολική μυστική οργάνωση HYDRA. 

To άκρως εντυπωσιακό στο 1943 Rise of Hydra είναι πως τα γραφικά του καθηλώνουν με απίστευτα ρεαλιστικά μοντέλα που κάποια από αυτά είναι in-game cutscenes, τα οποία "τρέχουν" χάρις την Unreal Engine 5

Δείτε το πρώτο Story trailer του Marvel 1943: Rise of Hydra

Συγκεκριμένα στο παιχνίδι θα αναλάβετε τον ρόλο τεσσάρων παικτών: ενός νεαρού Steve Rogers δηλαδή του Captain America, του Azzuri, παππού του T'Challa και Black Panther του B' Π.Π., του Gabriel Jones, μέλος των Howling Commandos και της Nanali, επικεφαλής των κατασκόπων της Wakanda. 

Όσον αφορά το casting, στο ρόλο του Azzuri aka Black Panther συναντάμε τον Khary Payton από τη σειρά "The Walking Dead", τον Drew Morelein ως Steve Rogers/Cap, τον Marque Richardson ως Gabriel Jones, την Megalyn Echikunwoke ως Nanali και τέλος, τον Joel Johnstone ως Howard Stark. 

Σε ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο από το event που προς το παρόν είναι τραβηγμένο από κάποιον παρευρισκόμενο, παρουσιάστηκε εκτενώς το πόσο φωτορεαλιστικά και αληθοφανή είναι τα γραφικά και τα facial expressions. Να αναφερθεί ότι το 1943 "τρέχει" με την νεότερη έκδοση της μηχανής γραφικών της Epic, την Unreal Engine 5.4, ενώ για τις εκφράσεις και τα μοντέλα χρησιμοποιήθηκε η MetaΗuman τεχνολογία που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη. Την ίδια τεχνολογία για τα facial animations χρησιμοποιεί η Ninja Theory στο πολυαναμενόμενο Hellblade 2: Senua's Saga.

Συγκεκριμένα, παρακάτω θα δείτε μια εκτεταμένη σκηνή από αυτή του Story Trailer, στην οποία ο Black Panther συναντάται με τον Captain America. 

Επίσης, παρά τους τέσσερις playable χαρακτήρες γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι δε θα ενσωματώνει co-op χαρακτηριστικά. 

To Marvel 1943: Rise of Hydra θα κυκλοφορήσει εντός του 2025, χωρίς όμως να διευκρινίζονται οι πλατφόρμες που θα διατεθεί.