Η Marvel βρήκε τον ηθοποιό που θα παίξει τον Galactus

Υπέγραψε ο ηθοποιός του The Witch και του Game of Thrones
10 Μαΐου 2024 13:19
Η Marvel βρήκε τον ηθοποιό που θα παίξει τον Galactus

Η Marvel συνεχίζει το casting για τις επόμενες μεγάλες ταινίες της και αυτή τη φορά μάθαμε ότι βρήκε τον ηθοποιό που θα παίξει τον villain στο The Fantastic Four -και όχι μόνο, τον Galactus. Ο Galactus είναι από τους μεγαλύτερους και πιο αγαπητούς κακούς στην ιστορία των Marvel Comics και μόλις έγινε γνωστό ότι θα τον υποδυθεί ένας ηθοποιός που είχε παίξει μεταξύ άλλων στα The Witch και του Game of Thrones.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε από το THR, ο Βρετανός ηθοποιός, Ralph Ineson, μόλις υπέγραψε για να υποδυθεί τον Galactus στο Marvel Cinematic Universe. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομά του, είναι επειδή εκτός από τα The Witch και Game of Thrones είχε παίξει και στα Harry Potter, αφού είχε το ρόλο του Amycus Carrow. Πρόσφατα τον είδαμε επίσης και στην ταινία τρόμου The First Omen.

Η παραγωγή του νέου Fantastic Four ετοιμάζεται και αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα στα μέσα του καλοκαιριού στην Αγγλία.

Ο Ineson θα εμφανιστεί λοιπόν πλάι στον Perdro Pascal ως Reed Richards/Mr. Fantastic, καθώς και τους Vanessa Kirby ως Sue Storm/Invisible Woman, Joseph Quinn ως Storm/Human Torch, Julia Garner στο ρόλο της Silver Surfer και Ebon Moss-Bachrach ως Ben Grimm/The Thing.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο Matt Shakman της σειράς "WandaVision" σε σενάριο των Josh Friedman, Jeff Kaplan και Ian Springer. Η ταινία θα είναι μέρος του Phase 6 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, που είναι η τελική φάση που θα οδηγήσει στο Avengers: Secret Wars. Η Marvel δεν έχει αποκαλύψει ακόμα λεπτομέρειες για την πλοκή του νέου Fantastic Four, ωστόσο ορισμένες φήμες λένε ότι η ταινία θα διαδραματίζεται στο παρελθόν και κατά πάσα πιθανότητα στα ‘60s.

Τo The Fantastic Four θα βγει στις αίθουσες στις 25 Ιουλίου του 2025.