Αδέρφια Russo: Απάντησαν στις δηλώσεις του Robert Downey Jr για την επιστροφή του στο MCU

Έρχονται να δώσουν την απάντησή τους
29 Απριλίου 2024 12:21
Αδέρφια Russo: Απάντησαν στις δηλώσεις του Robert Downey Jr για την επιστροφή του στο MCU

Στις αρχές του Απριλίου, ο διάσημος ηθοποιός, Robert Downey Jr, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του να επιστρέψει και πάλι στο MCU στο ρόλο του Iron Man. Παρόλο που εκείνος είναι μέσα για μία πιθανή επιστροφή του, φαίνεται ότι οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame, Joe και Anthony Russo δεν έχουν την ίδια άποψη.

Πιο συγκεκριμένα, τα αδέρφια Russo δήλωσαν ότι δεν είναι καθόλου σίγουροι για το πως θα μπορούσε να επιστρέψει ο Iron Man στο σύμπαν της Marvel, καθώς πιστεύουν ότι ο κύκλος του Tony Stark έχει κλείσει -και πολλοί λένε με τον καλύτερο τρόπο.

Μιλώντας στο GamesRadar κατά τη διάρκεια του Sands: International Film Festival οι Joe και Anthony Russo μίλησαν σχετικά τις πρόσφατες δηλώσεις του οσκαρικού ηθοποιού.

Anthony Russo: Δεν ξέρω πως θα μπορούσαν να το κάνουν. Δεν ξέρω πως θα ήταν ο δρόμος αυτός (εννοεί δεν ξέρει τι τρόπο θα έβρισκε η Marvel για την επιστροφή του χαρακτήρα).

Joe Russo: Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι κλείσαμε αυτό το βιβλίο, οπότε εναπόκειται σε εκείνους να καταλάβουν πώς να το ανοίξουν ξανά.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι υπάρχουν πολλές φήμες τους τελευταίους μήνες που αναφέρουν ότι τα Marvel Studios σκέφτονται να φέρουν πίσω τον Tony Stark/Iron Man, αλλά και όλους τους άλλους ηθοποιούς από την πρώτη Avengers ταινία, για ένα νέο Avengers project.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα θέλατε την επιστροφή του Robert Downey Jr στο MCU; Πείτε μας στα σχόλια.