Τα γυρίσματα του Dune: Part 2 θα ξεκινήσουν σύντομα στην Ιταλία  

Το φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2023

Τα γυρίσματα του Dune: Part 2 θα ξεκινήσουν σύντομα στην Ιταλία

Μπορεί το Dune: Part 2 να έλαβε μία μικρή καθυστέρηση, αλλά όπως όλα δείχνουν, η παραγωγή του πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα. Όπως μεταφέρει το Deadline, τα γυρίσματα του sequel πρόκειται να ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα στην Ιταλία.

Όπως λέει το εν λόγω site, κάποια γυρίσματα θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες στο Altivole της Ιταλίας για δύο ημέρες, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του cast, αλλά και όλοι οι συντελεστές, πρόκειται να πάνε στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας στις 21 Ιουλίου για να συνεχίσουν τα γυρίσματα. Όσον αφορά τα γυρίσματα στην Ιταλία, η παραγωγή θα μεταφερθεί στον τάφο του Brion που σχεδιάστηκε από τον Carlo Scarpa.  

Τα νέα πρόσωπα του cast του Dune: Part 2 περιλαμβάνουν τους: Lea Seydoux ως Lady Margot, Christopher Walken ως Emperor Shaddam IV, Florence Pugh (Black Widow, Midsommar) που θα παίξει την κόρη του Αυτοκράτορα, Princess Irulan, και Austin Butler (Elvis) στο ρόλο του Fey-Rautha, ανιψιό του Baron Harkonnen του Stellan Skarsgard.

Από την άλλη, για το sequel επιστρέφουν στους ρόλους τους οι: Timothee Chalamet ως Paul Atreides, Zendaya ως Chani, Rebecca Ferguson ως Lady Jessica, Josh Brolin ως Gurney Halleck, Dave Bautista ως Glossu 'Beast' Rabban, Charlotte Rampling ως Gaius Helen Mohiam και Javier Bardem ως Stilgar.

Για την ιστορία το Dune με 10 υποψηφιότητες απέσπασε έξι βραβεία Όσκαρ στην φετινή Τελετή Απονομής, ενώ στο box office σημείωσε μεγάλη επιτυχία με πάνω από $400 εκατ. σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας.

Το Dune: Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου του 2023.

Ροη ειδησεων