Τύπος βλέπει κάθε μέρα το Dune: Part 2 – Έχει ήδη παρακολουθήσει 200 φορές το πρώτο Dune

Το ποστάρει κάθε φορά στο Twitter του
15 Μαρτίου 2024 12:00
Τύπος βλέπει κάθε μέρα το Dune: Part 2 – Έχει ήδη παρακολουθήσει 200 φορές το πρώτο Dune

Υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι τόσο λάτρης του Dune franchise, που παρακολουθεί το δεύτερο μέρος σχεδόν κάθε μέρα από τότε που κυκλοφόρησε. Πιο συγκεκριμένα, ο Mac J. ποστάρει κάθε φορά στο X όταν πηγαίνει σινεμά για το Dune: Part 2. Μάλιστα, όπως δήλωσε έχει ήδη παρακολουθήσει 200 φορές την πρώτη ταινία.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, όπως μαθαίνουμε από το Inverse, ο Mac J. έχει παρακολουθήσει 14 φορές το Dune: Part 2 σε IMAX και αναμένεται αυτός ο αριθμός να μεγαλώσει κι άλλο. “Οι άνθρωποι μου λένε να βάλω Twitter Blue (συνδρομή στο X/Twitter), αλλά κρατάω αυτά τα λεφτά για το Dune” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Mac J. διάβασε για πρώτη φορά το Dune το 2018 και αμέσως το λάτρεψε. Όταν ο Denis Villeneuve ανέλαβε τα ηνία της σκηνοθεσίας στη νέα τριλογία, τότε λάτρεψε και αυτόν. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Dune πήγαινε γυμνάσιο και η εμμονή του με αυτή την ταινία είχε πάει σε άλλο επίπεδο.

Το είδα 20 φορές στους κινηματογράφους και πάνω από 200 φορές όταν έφτασε σε streaming. Το βλέπω ξανά και ξανά. Έχει γίνει χόμπι μου.

Το Dune έγινε το soundtrack της ζωής μου. Δεν είχα την πιο πολυάσχολη κοινωνική ζωή στο γυμνάσιο και περνούσα τον περισσότερο χρόνο μου διαβάζοντας. Το έβαζα συχνά να παίζει στο background ή απλώς καθόμουν να το παρακολουθήσω. Τελικά, ριζώθηκε μέσα μου και πλέον ξέρω όλο το σενάριο από έξω. Το έγραφα κιόλας στο σχολείο όταν βαριόμουν.

Ακολουθεί η φωτογραφία που ανέβασε στο X ο Mac J.

Το Dune: Part 2 παίζει ήδη στους κινηματογράφους και είναι ήδη η πιο εμπορική ταινία του 2024.