Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Dune 2 σε ψηφιακή και retail μορφή

Θα το δείτε στα online καταστήματα μέσα στον Απρίλιο
09 Απριλίου 2024 21:16
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το Dune 2 σε ψηφιακή και retail μορφή

Η Warner Bros. ανακοίνωσε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Dune: Part 2 του Denis Villeneuve σε ψηφιακή, αλλά και σε φυσική μορφή στα καταστήματα. Μετά το επιτυχημένο πέρασμά του στους κινηματογράφους με έσοδα που ξεπερνούν αυτή τη στιγμή τα 660 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, πλέον πλησιάζει και η στιγμή να μπορείτε να το δείτε και από το σπίτι σας.

Αναλυτικότερα, μάθαμε ότι το sequel με τον Timothée Chalamet και την Zendaya θα γίνει διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή στις 16 Απριλίου και θα μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, αλλά και στα Amazon Prime Video, AppleTV και Google Play για αγορά ή και ενοικίαση.

Ωστόσο, αν θέλετε τη φυσική έκδοση της ταινίας σε 4K UHD, Blu-ray ή και DVD, τότε θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή μέχρι τις 14 Μαΐου, αν και δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθει η retail έκδοση στην Ελλάδα.

Στο Dune: Part 2 βλέπουμε τη συνέχεια των περιπετειών του Timothée Chalamet ως Paul Atreides, αλλά και της Zendaya ως Chani, ενώ παίζει ένα εκπληκτικό cast που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, with Charlotte Rampling και Javier Bardem.

Αν ακόμη δεν έχετε παρακολουθήσει την ταινία, η σύνοψη λέει:

Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

To Dune: Part 2 έφτασε στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 29 Φεβρουαρίου.