Το Dune: Part 2 πλησιάζει ένα σημαντικό ορόσημο στο box office

Η ταινία του Denis Villeneuve τα πηγαίνει εξαιρετικά
21 Απριλίου 2024 20:00
Το Dune: Part 2 πλησιάζει ένα σημαντικό ορόσημο στο box office

Το Dune: Part 2 βρίσκεται στους κινηματογράφους όλου του κόσμου εδώ και περίπου 50 ημέρες και όπως φαίνεται, η εκπληκτική του πορεία συνεχίζεται. Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστό ότι σύντομα θα φτάσει ένα σημαντικό ορόσημο στο box office.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Variety, η ταινία του Denis Villeneuve θα φτάσει τις επόμενες ώρες τα 700 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα στο box office παγκοσμίως.

Αυτό το Σαββατοκύριακο κλείνει με 695.8 εκατομμύρια δολάρια, με τα 276 από αυτά να είναι από την Αμερική και τα υπόλοιπα 419 εκατομμύρια από τον υπόλοιπο κόσμο. Μέχρι και αυτή τη στιγμή, το Dune: Part 2 παραμένει η εμπορικότερη ταινία του 2024.

Είναι αρκετά δύσκολο με τα δεδομένα του τώρα να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο στο box office, αφού πλέον κυκλοφορεί ψηφιακά, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσει σύντομα τον κύκλο του στους κινηματογράφους. Ωστόσο, πρόκειται για ένα σημαντικό νούμερο για την ταινία του Villeneuve. Για την ιστορία, το πρώτο Dune, το οποίο είχε κερδίσει 6 βραβεία Όσκαρ «έφυγε» από τους κινηματογράφους με περισσότερα από 407 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, το δεύτερο μέρος είχε μια πολύ καλύτερη συνολικά πορεία σε έσοδα.

Δείτε πόσα χρήματα έχει βγάλει το Dune: Part 2 μέχρι σήμερα

Στο Dune: Part 2 βλέπουμε τη συνέχεια των περιπετειών του Timothée Chalamet ως Paul Atreides, αλλά και της Zendaya ως Chani, ενώ παίζει ένα εκπληκτικό cast που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, with Charlotte Rampling και Javier Bardem.

Αν ακόμη δεν έχετε παρακολουθήσει την ταινία, η σύνοψη λέει:

Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψει.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.