Ένα μεγάλο όνομα θα παίξει στο Dune: Part 2 του Denis Villeneuve

Και δεν είναι άλλο από το όνομα της Florence Pugh
09 Μαρτίου 2022 10:07
Ένα μεγάλο όνομα θα παίξει στο Dune: Part 2 του Denis Villeneuve

Το sequel του “Dune” δια χειρός Denis Villeneuve παίρνει σάρκα και οστά σιγά σιγά, αφού στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια νέα είδηση που αφορά το ήδη λαμπρό cast αυτού το σύμπαντος. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως η Florence Pugh θα βρίσκεται στο Dune: Part 2 για να υποδυθεί την πριγκίπισσα Irulan και θα βρίσκεται πλάι για άλλη μια φορά, με τον Timothée Chalamet.

Σύμφωνα με το THR, η Pugh που έγινε ευρέως γνωστή από το Midsommar, το Little Women και το Black Widow, είναι έτοιμη να υπογράψει και περιμένει αυτό τον καιρό το ανανεωμένο σενάριο του 2ου μέρους.

Η πριγκίπισσα Irulan είναι μία δευτερεύων χαρακτήρας στο αρχικό βιβλίο του Dune και είναι η κόρη του αυτοκράτορα Padishah Shaddam IV. Εκείνη έρχεται σε σύγκρουση μεταξύ του House Atreides και του House Corrino, αλλά παίζει ένα πολύ πιο σημαντικό ρόλο στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο Dune Messiah.

Ξέρουμε επίσης πως το Dune 2 θα μας συστήσει στον "Feyd-Rautha" τον διάδοχο του θρόνου του Vladimir Harkonnen του Stellan Skarsgard. Στην παλιά ταινία "Dune" δια χειρός David Lynch, τον υποδύθηκε ο Sting.

Tα γυρίσματα του sequel θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι όπως επιβεβαίωσε ο Villeneuve, με το σύνολο του pre-production να έχει ήδη ολοκληρωθεί.

To DUNE: Part 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023.